aesma Panik ataktan dolayı kendi isteğimle 27. Ağustos günü planlı sezeryan olacaktım 39+1 iken, ama 38+3 de bi anda kalkarken aniden suyum geldi ve hemen hastaneye gittik. Alttan muayne edildi 2 cm açıklığım vardı.. ilk defa muayne olmuştum ve çok canım yandı 😓 açıklık muaynesinde normal yapmak istemediğimi söyledim direk ve sezeryana karar verildi..hastaneye gelmeden daha yeni birşeyler yemiştim, bu yüzden 5 saat beklettiler odada hemen alamadılar ameliyata.. o 5 saatte sancılarım çok sıklaşmıştı zor dayandım.. neyseki saat geldi ve sezeryana alındım belden iğneyi zor yaptılar yerini bulamadı sanırım, Sondayıda uyuşturduktan sonra taktılar onu hiç hissetmedim.. korku ve panikten tansiyonum 17/10a yükseldi ama sonradan normale döndü sakinleştirdiler, ekip çok iyidi..bebeğim 3120 gram 51 cm doğdu, doğumdan bir hafta önce ultrasonda 3028 gram gelmişti.. bugün 4. Günümüz ve benim çok ağrılarım çok şiddetli, hiç bir işimi halledemiyorum bebeğimle ilgilenemiyorum hala daha devam ediyor, bukadar zor olacağını düşünmemiştim her bünye farklı demek ki 😔 sezeryan istediğime okadar pişman oldum ki kızlar belkide normal yapabilirdim ve bebeğimle şuan kendim ilgileniyor olurdum..artık yapacak birşey yok oğluşum sağlıklı çok şükür bi kaç güne toprlanırım bende inşallah 😊 benim hikayem bu şekilde 😀 doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻❤️
Kubdenya aesma ben sezaryen den normal doğumdan daha çok korkuyorum . Iğne dikiş ameliyat beni çok korkutuyor inş normal olur. Sana da çok geçmiş olsun tatlım inş toparlarsın hemenceck oglusunu seversin doyasiya
aesma ebru23 her kontrolde hastanede tansiyonum hep yüksek çıkıyordu panikten dolayı 15/8 16/9 ları gördüm, bu yüzden korktum açıkcası doğum anı çok yükselirse birşey olur diye 😓