Gaaamzeee Kızlar 36+1 haftalık hamileyim. Fakat göbeğim dehşet şekilde kaşınıyor 😬 Doktor Normal ama çok şiddetliyse karaciğere bakalım dedi pazartesi kan testine bakacak. Bu durumu yaşayan var mı???
tugurs Gaaamzeee benimde 20 haftalıkken başlamıştı kaşıntılarım, gebelik kolestazı tanısı koyuldu canım geçmiş olsun inşallah yoktur bir şeyin
Lulikli Gaaamzeee canım çoksa bilemiyorum tabi ama zaman zamansa çatladığına işaret. Bir gün dışardaydık göbek yanlarım nasıl kaşınıyor anlatamam böyle hatır hatır kaşıyasım var sokakta açıp kaşıycam kaşıyamıyorum 😂 bi kaç gün sonra bi baktım çatlamışım 🤦🏼♀️ 35. Haftada oldu bu arada bu olay.
Eas Gaaamzeee bıçakla kaşıyorum , kaşıntı krizlerine giriyorum doktor prednol verdi suan serumla alıyorum
Kbkarzu tugurs merhaba alt ast değeriniz kaçtı şuan kaç haftalık oldunuz acaba ve değerleriniz düştü mü ilaçla bnmde alt ast biraz yüksek çıktıda 29.haftamdayim
cns2770 Bende 36. Haftadayım 2 haftadır başladı göbek kaşıntılarım feci halde hala devam ediyoru gögsüme ve bacaklarıma kadar indi kaşıntı malesef.. iki kere baktırdım bu süreçte karaciğer değerlerine sorun yok ama kaşıntı da artarak devam ediyor 😔
tugurs Kbkarzu benim değerim 47 çıkmıştı doktorum büyük ihtimalle yükselip düştü dedi yine de ursomed diye bir ilaç kullandım 10 gün Çarşamba günü kontrolüm var o zaman belli olacak, sizin değeriniz kaçtı acaba?
Kbkarzu tugurs 6 gün önce ast 41 alt 66 idi bugün tekrar baktırdım ast 121 alt 270 olmuş doktor ursactive diye bı ilaca başladı yatış yapıldı yakın takip için bakalm inşallah düşer değerlerm😔 bu ilaç düşürüyorms
tugurs Kbkarzu değerin çıkarken kaşıntın çoğaldı mi canim, bana kullan 10 gün dedi sadece ve kullandım kontrol tarihimi de baya sonraya verdi. Şu anda kaşıntılarım çok nadir oluyor
BaharE Gaaamzeee 1 haftadır bendede var 39 haftalıgim bacaklarımda vardı sonra baktım çatlamış gobegimdede çatlaklar oluşmaya başlamış buyuzden kasiniyomus kremler zeytinyağı bebekyagi kullanarak yumuşatmaya çalışıyorum ama çatlak büyüdükçe yine kasiniyo bende ilk farkedemedim beyaz tenliyim flashla bakınca farkettim
Kbkarzu tugurs evet canm kaşıntı artiyo gibi oluyordu değer çıktıkça şimdi ilaç kullanıyorum düşmeye başlamış ins normal değerlere döner bugün ilacın 3. Günü hergun hastanede kan alıyolar