Minikanne123 Kızlar bebeğim 4 gün gerideydi, şimdi gittiğimde ise 1 hafta olmuş 10 gün sonra tekrar kontrolüm var doktor ona göre bakıcak ama haftasını yakalamasını nasıl sağlayabilirim, yaptığınız bişey var mı?
Eslemim34 Minikanne123 En fazla 2 hafta geriden veya ilerden gelmesi normal ondan fazlası sorun diye biliyorum yemene dikkat et bebeğin haftasını yakalar benim de 4 5 gün gerideydi bidahaki kontrolüm de bi kaç gün iler de oldu değişiyor bazen haftasını yakalayamıyablrler
Yesim Minikanne123 benim de 10 gün geri deydi kuzum yemeye içmeye dinlenmeye dikkat ettim yakaladı korkulcak bişey değil
mercimeginannesiiii Minikanne123 Bnim bebeğimde de gelişim geriliği var. Önemli olan arayı açmaması. 2 hafta gerilik tehlikeli değil. Benim önce sadece kilosu gerideydi kemik gelişimi haftasıyla uyumluydu sonra kemik gelişimi de kilosuyla birlikte geri kaldı. Şimdi 2 haftaya yakın geri diyor doktor. Ama bazı doktorlarda fazla abartıyor. Ben çok minyon bir insanım 30 haftalıkken 1600 gr kadardı bana çok düşük gelmiyor ama doktora kalırsa düşük 🤷🏻♀️
Minikanne123 seddkilic05 daha 14 haftadayım ya korktum bi an canım doktor olabilir sağlıklı beslen dedi öyle de yapıyorum aslında nasıl böyle oldu anlamadım 🤷🏻♀️
nazligazioglu Eslemim34 bu sekılde olunca oldugumuz haftadan bi hesaplıyoruz acaba doğumu. Yoksa geriden geldıgı tarıhten miii. Bilgınz varmıı
Eslemim34 nazligazioglu Son günlerin de zaten kendi haftasını yakalamış oluyor değişiyor yani bu sürekli artk bebek ne zaman gelirse😍
nazligazioglu Eslemim34 benmde zaten son 3 haftadır bole bısı cıktı cnm doktor dedı adet tarıhınden emın mısın fln emınım sedm gec dollenme olablır felan dedi o Zman. Bende anlamdm bgun 40-1 im mesela burdanmk hesaplamaya devam etcwm dogm seyı olarak yoksa gerıden 1 hafta 10 gun olrakmj 😵💫 ona kafam karışto
Minikanne123 mercimeginannesiiii bana bi sorun olmaz dedi ama evet önemli olan arayı açmaması inşallah yakalarlar sağlıkla kucağımıza alırız 🥰