Yasemindemirtas Kızlar ben şimdi 19+4 hamileyim. Detaylı için aradım sekreter 21 22 haftalarda oluyo kendini ayarla o gün istiyorum de o gün yapalım dedi. Hesap yapıyorum yapıyorum hangi günlere dengeliyo hesap yapamıyorum sanki beynim durdu. Şimdi en uygun ben ne zaman gidim ? 10-11 eylül gec mi oluyo ?
Kubdenya Yasemindemirtas ayın 10 undan sonra git . normal ulturasonda bakar gibi bakiyorlar. Tecrubesiz olunca heyecan yapiyoruz ben hayal kirikligina ugradim bi de 300 tl verdim. Doktor detayli bakiyorda biz bisey anlamiyoruz
Yasemindemirtas Kubdenya gidicegim yeri herkes cok övüyo canım ama bilmiyorum genede hiç. Yaptıran arkadaslarım varmıs. Ultrason canakkalede en iyisiymis sanırım. Ya diyolar bide 21 i en iyi tarihmis galiba bilemedim gec kalırsam diye :(
Derin_34 Bende 18+6 yım.13 eylüle randevu verdi dokturum bu tarihe al diye 21+3 oluyorum o tarihte. Tam zamanı sanırım
Derin_34 [bilinmeyen] allah allah meraklandım doğrusu:) belkide farklı birşey mi yapıcak acaba sonra randevu verdircek olabilir