Guzucuk25 ozgebebek benden çok hurma yiyen 😀 5 kilo abartmıyorum rahat ve fazlasını yedim banamisin demedi
FDM220 Hurma konusunu tam bilen birisi yazabilir mi ya Trabzon hurması mı yada ramazan hurması mı. Yada ikiside aynı mı etki ediyor bende bilmiyorum onun için soruyorum. Siz hangisinden bahsediyosunuz
Mom727373 FDM220 Ramazan hurması ve sperm 36. Haftadan sonra doğumu kolaylaştırıcı madde içeriklerine sahip. O nedenle 36dan itibaren günde 3-4 hurma yenmesi ve bir risk yoksa cinsel ilişki doktor tarafından yasaklanmadi ise eşinizle cinsel ilişki yaşamanızı tabsiye ediyorlar.
FDM220 Rabiaseher kesin mi 😊Trabzon hurmasını çok seviyorum yemek istiyorum korkuyorum 34 haftalığım erken.mi diye
Rabiaseher FDM220 evet cnm ama Trabzon hurmasini bilmiyorum doğuma bı etkisi varmı abartmadan yiyebilirsin bence
Canankanat18 ozgebebek ilişkiden kastım seviyeli kasmadan 😌 bu şekilde korkulacak hi bişey olmaz ilişki iyidir arkadaşlar bebeğe zarar vermez
Guzucuk25 ozgebebek inşallah çok faydasını gören var benim.42 haftam dolmak.uzerwydi dedim.ne kadar yersem belki faydası olur ama 42 hafta da bitti.gelmedi.zorla.aldilar artık 😀