Tugbanur_44 Kızlar 15 haftalık gebeyim ve bir kaç gündür hapşırdığımda idrarım kaçıyor 🙄 aynı durumu yaşanan arkadaşlarım var mı? Doktoruma söylemelimiyim sizce?
Fasulyeninannesi1 Tugbanur_44 sonraki haftalarda baslamisti benim de hiz kesmeden devam ediyor 😁 mesane pedi kullaniyorum tavsiye ederim
dugmeannesi Tugbanur_44 37 haftaligim 35. Haftamdam beri hapsurunca yada anı bı öksürme olduğunda oluyor
Meltemkrkmz Tugbanur_44 off offf kanayan yaram. Bugün babam geldi biz babamla çok güleriz valla bi yandan işedim bş yandanda güldüm. 😂😂 Doğumdan sonra icabına bakmam gerekecek, alt kaporta iyice pert 😂😂😂
Tugbanur_44 Fasulyeninannesi1 😁 teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka rahatsız edici bir durum cidden 😬
gulsonmez27 Benim de son 1 aydır nadir de olsa başıma geliyor.Basınca bağlıyorum dakika başı az bir su da içsem çıkası geliyor😹
Meltemkrkmz Askiletotomsu senin ki ne durumda bilmiyorum kuzum ama ben 2 tane normal doğum yaptım dogumlarımda zordu acıkcası mesane sarkması oldu bende şimdi 3. Doğumum olucak ınsallah. Yani gun ıcınde istem dışı sureklu ısrar kacırıyorum. Öksururken hapsırırken burnunu temızlerken en ufak ıkınmada. Yanı namaza duruyorum zor bıtırıyorum bazen namaz ıcınde abdestım bozuluyor bodaha abdest alıyorum camasır kıyafet degısıyorum. Yanı benmkı baya baya sıkıntı veriyor artık. Dogumdan sonra ufak bı operasyon gecırcem gıbı duruyor 😔
Tugbanur_44 Askiletotomsu ya bende merak ediyorum bunu bence geçer kendiliğinden sarkma vs başla birşey yok ise eğer. 😏
Tugbanur_44 Meltemkrkmz çok üzüldüm Allah yardımcın olsun umarım geçer kendiliğinden ameliyat falan olmadan 😒
Tugbanur_44 Cemile24 doktoruma söyleyeceğim zaten bu durumu enfeksiyonda var sanki yanma da oluyor o bölgede bakalım artık napacağız göreceğiz 😇
Meltemkrkmz Tugbanur_44 ınsallah kuzum yaa. Sıkıntı şu ki ameliyat olsak bile ilerde tekrarlama durumu olabılıyormus budaha mudahale gerekeblırmıs. Kadınların işi çok zor 😔
A152245 Benim de kusarken vücudum cok kasiliyor. Kasık ağrısı ve idrar kaçırma oluyor daha 13 haftadayim. Hapsururken yok ama kusarken vücudum üzerindeki kontrolüm yok oluyor resmen. Gerçi benim de ilk doğumum normaldi onun etkisi olabilir.
Tugbanur_44 A152245 Geçmiş olsun doktora danışmak lazım böyle şeyleri insan niye olduğunu merak ediyor
Tugbanur_44 Seserra kilo ile alakası olduğunu sanmıyorum canım ben 57 kiloyum enfeksiyon ve hamilelikle alakalı birşeydi diye düşünüyorum doğrusu