Naneliayran Durmadan kaşınıyorum özellikle geceleri, göğsümün altında iki büyük sivilce çıktı o da inanılmaz kaşınıyor. Değerlerim normal çıkıyor neden olabilir?
Mrv58 Naneliayran özellikle gece cogaliyrsa bı dermatolojiye gidin ürtiker olabilir kasintiniz ince ince içten içten mi geliyr
Sedabezirkan Safra degerlerinize bakıldı mi, ben de cok kasiniyorum, dr ac karnina safraya bakicaz cok onemli dedi
linamom Naneliayran oda ısısını düşürünce daha rahat uyuyorum siz de deneyin serin olunca fazla kaşıntı olmuyor
Elfsdakya Önce karaciğer enzimlerine bakılmalı mutlaka birde özellikle geceleri olan vücut kıvrımlarında daha çok hissedilen kaşıntılar uyuz kaynaklı olabiliyor cildiyeyede görünmenizde de fayda var 🙁
Naneliayran rabiasahin28 anladım ama bu öyle bi kaşıntı değil Benim karnım çatlamadı çünkü. Vücudumun genelinde var
Buket_demir rabiasahin28 o bendede çok oluyor cigerlerime vuruyor çıldıracak gibi oluyorum çok yırtılma var 🤦🤦
Elfsdakya Naneliayran Uyuzda göğüs ve dizlerde görülebilen bişey varsa eğer krem veriliyor tedavisi kolay yani ben yerinizde olsam kan tahlillerim normalse cildiyeye görünürdüm mutlaka
kbraMutlu pera_ sizde safra da sıkıntı olduğu icin mi kasıntı yaptı çok cektim yazmışsınız ya nasıl çok çektiniz anlatır misiniz geçmiş olsun bu arada
Happycivcivmom Kanda ALT AST ve GGT değerlerine baktır canim birde kereviz yoğurda rendele anında düzenliyor
pera_ kbraMutlu evet safra suyunu atamayıp vücuda yayılıyor dedi doktor o da deride kaşıntı yapmıştı ama öyle böyle değil bütün vücudum yanıyor kaşınıyor heryerim sivri sinek ısırmış gibi kabardı su topladı birde Ağustos ayıydı geçeleri birkaç sefer gidip suyun altına girer öyle uyurdum yoksa çok fenaydı ya erken sezeryan oldum bu sebepten 37 haftamda alındı bebek yoksa normal doğurma ihtimalim vardı doğumdan 3 ay sonra safra amaliyatı oldum o da ayrı vasattı ama her insan böyle olacak diye birşey yok seni korkutmak için değil başımdan geçeni söylüyorum sen yine baktır safra değerine böyle belirtiler var ise
kbraMutlu pera_ çok teşekkür ederim detaylı açıklamanızdan dolayı tekrar çok geçmiş olsun baya kötü olmuşsunuz bende o kdr degil ama dirsek diz ve kasikta var doktor da zaten ciddiyete yönlendirdi bse yoksa hamilelikten dolayı dedi safra yada ciğerden söz etmedi doktor