Eylullbusee Kızlar geceleri nasıl uyuyorsunuz? 37+2 haftalığız suan sola ve saga yatıyorum genelde ama içimde kıpır kıpır sanki onu eziyor gibi hissediyorum yatamıyorum hiç rahat değilim alt tarafımada baskı var nasıl olcak bilmiyorum. Birde doğurmama 3 günüm kaldı😅
Nurakin077 Eylullbusee oy maşallah yani biz 26+4 düz ama ben bile artık gece uykularında rahat değilim bir gecede zaten 5 kez falan lavobaya kalkıyorum uyku bölününce daha da zorlanıyorum. Ben daha çok sola yatınca başlıyor birde sırt üstü yatınca bacak arana yastık falan koy canım sırtına falan yumuşak yastıkla destekle. Normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun
Eylullbusee Nurakin077 sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 valla bende sola yatıyorum içerde çıldırıyor bi sol bi sağ sabahı sabah ediyoruz. Genelde bacak arasına yastıkla yatardım ama bıraktım onu arada bi öyle arada bi normal yatıyorum 😅 sezeryan olucam canım nasipse 😌
Nurakin077 Eylullbusee neyse az kalmış İnşAllah sağlıkla bir doğum yaparsınız dualarım sizinle ve minikle
Eylullbusee Bu arada uyumak ne kelime suyum geldi hastanedeyim, beklemedi bizim kız durum güncellemesi yapayım dedim öğlene sanırım doğuruyorum dualarınızı beklerim 🤲🏻😌