Senzeliha Bugün sabah 5 den beri migde ağrısı çekiyorum. Migdem sıyrılıyor gibi ağrı var çok. Ne yapmalıyım. Hamilleikyrn kaynaklı bir durummu ki. 20+4 haftalık da hamileyim
Selcannnn Senzeliha yoğurt cok rahatlatiyo canım benim ikiz migdeme bisey oturmus gbi nefes dahi aldirmiyo agri baslayinca arada aci aci suda geliyo doktorun verdigi ilactan haric yogurt yiyorum baya bi yatistiriyo migdeyi
Emlyjams Senzeliha gaviscon şurup ic canım. Normalde ilaç tavsiyesi vermem ama hamilelikte mide agrisina sadece gaviscon icilebildigi için gönül rahatlığı ile söylüyorum. Ayriyeten yanmalara da iyi geliyor. 7 ayin 7 sinde de sayısız şişe içtim
Senzeliha Emlyjams eşim gelince acile gider yazdirim. Ağızda eriyen tabletleler var ama. Belki sakıncalı olur diye kullanmadim
Emlyjams Senzeliha onlar genelde gaz için canım yada yanma için. Ağrı için gaviscon lazım. Gavisconun pembesi lazim en.m kuvvetlisi o 10 dakikada ağrı bitiyo
1850 Senzeliha benımde cok siddetli agrı oldu gecenlerde. Nane lımon içtim bir bardak, bir adet de rennie mide hapı içtim. Yatarken de sıcak su torbası ama mide üzerine koy karnına degıl ara ara koydum bir gecede gectı