Ggalparslan Kızlar bugün kontrole gittim tansiyonum tavan yapmış erken doğum riskin var çok dikkat etmelisin dedi doktorum korkuyorum daha 29+3 teyim varmı benimle aynı durumda olan
Hilal-95 Ggalparslan idrar testi ver cnm sürekli kontrol ettir mutlaka bnm ikiz değildi tansıyon sorunun olur demişlerdi son haftaya kadar dikkat ettim ölçtüm 39. Haftada suyum geldi snra gebelık zehırlenmesi baslamıs dediler dıkktlı ol tuzlu felan tüketme cok fazla inşallah sağsalım alırsın🙏🏻🙏🏻
esrafirat02 Ggalparslan inanırmısın aynı durumu yasıyorum canm bnimde o haftalarda başladi tansiyon suan 35+4 um hala o tehlikem var bakalım ne olacak
Edakeskin Ggalparslan bende yüksek tansiyon nedeniyle 32+1 de ikizlerime dogum yaptım 26 gün küvezde yattılar ama su an gayet iyiler.Ciger gelistirici yaptırdınız mı ?
Ggalparslan Hilal-95 tahlil sonuçlarım kötü çıktı cuma günü vermiştim proteinim düşük malesefki ve tansiyonum yüksek nasıl düşürücem peki ?
Hilal-95 esrafirat02 doğurdum şuan uyutmya calısıyorum 🥰kafana takma sakın üzülüp sitres yaparsan tansıyonun etkılenır hemde normali bekledi doktor normal doğurdum idrarda protein olmasına rağmen
esrafirat02 Hilal-95 ay maşallah Allah sağlikli ömurler versin canm yok ya ben kafama takmiyorum olacagi varsa olur zaten saglikla gelsin insallah
Hilal-95 esrafirat02 inşallah kuzumm bnm kuzenlerımde aynı sekılde tansıyon sıkıntılı dopurdu hatta bırı aynı senın gibi ıkız doğurdu maşallahları var allah sağsalım kavuştursun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hilal-95 Ggalparslan doktorun kullanabıleceğin bi ilac verir sanırım sarımsakla düşürebılırsın annem tansıyon hastası sarımsak ve limon veriyoruz bız
Ggalparslan Edakeskin Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 az önce kontrolden geldim serviks uzunluğu 25mm çıktı 7mm de açıklık olduğunu söyledi doktorum nidicard hap verdi şimdilik dinlenmemi söyledi iğne falan yapmadı