momysss Kızlar önerebileceğiniz süngerli emzirme atleti varmıı gögüs uçlarımda görünsün istemiyorum rahatça giyebileyim istiyorum
begonvilko momysss lcwaikikiden aldım ben canım memnunum. Dışarı çıkarken bile su an kazaklarımın içine giyiyorum. Biraz memeleri yayık gösteriyor tabii sütyen gibi toplamıyor ama çok rahat ve kazakların içinde çok önemli değil.
asel35ece momysss e bebekte penye olanlar 40 lira süngerli olanlar 50 lira şuan indirim var onlarda da oldu mu bilmiyorum ama ben birer tane aldım ikisi de gayet güzel
momysss begonvilko internetten bakınca hepsi penye gibi görünüyor da o yüzden süngerli yok sanıyordum canım
momysss asel35ece internetten alıyım dedim de sadece penye gibi duruyor hepsi adı me diye geçiyor acaba canım
momysss asel35ece tesekkr ederm canım ben emzirme atleti olarak arsdığımdan bulamadım bunu emzirme atleti istiyordum aslında
asel35ece momysss valla ben atleti burda normal bir iç çamaşırı mağazasından aldım o da 40 liraydı sen de yaşadığın yerde bakabilirsin onun için ya da trendyolda bulabilirsin