donmezzderya Sürekli kasılıyor ve çatı ağrısı var yürürken zor oluyor be mide yanmam geçti göbeğim düştü öbür hafta gelcek öyle gibi geliyor bana. Son zaman kalan anneler sizin bebişiniz ne zaman gelcek hissediyorsunuz 🥰
ttsleylagnc donmezzderya bende aynı gün haftadayım. Benim de çatı ağrım çok oluyor özellikle oturup kalkarken. Mide yanmalarım hiç geçmeedi.Bugün nst ye girdim sancım çıkmadı doktor 3 marta gün verdi
Cotanakk donmezzderya benim de 36+4 te ufak sancılarım çıkmıştı ben hissetmedim alttan muayene etti doktorum açılma vs yoktu şuan 37+1 olduk arada bi kasılmalarım oluyor hemen doğsun istemiyorum 39a kadar kalsın istiyorum hayırlısı artık 😁
Susamtanesi-1 donmezzderya 36+5 de benim ama aşağıya düşmedi karnım midem yAnıyor hala bi de kız benimki güya erken gelirmiş kızlar oğlumda 42 de zorla aldık bu da 39 da alınmak sanırım zorla 😂
Deletedmom727271 Çatı ağrısı herkes de oluyor da sancınız çıkıyor mu nst de. Sağlıkla gelsin inşallah 😊🤲🏼
Deletedmom727271 donmezzderya anladım canım doğum sancıları düzenli olur. Zamanı da gelmiş tabi artık hayırlısı ile atlat inşallah 🤲🏼🌼😊
donmezzderya Deletedmom727271 yok düzenli biliyorum ama işte his geliyor içime öyle gelicek gibi amin inşallah hepimizin inşallah 🙏
donmezzderya ttsleylagnc sezeryan günü mü verdi Benim normal diye bişey belli değil Çatı muayenesinden sonra belli olcak
donmezzderya AnnelikHayali yürüyüş yapıyorum işte bacaklarımı hareket ettiriyorum fazlada kısıtlı artık
donmezzderya Cotanakk inşallah kalır o zaman zamanında gelsinler inşallah 🙏 bende gelcek gibi hissediyorum bakalım bir sancı vs çıkmadı ama gittiğimde çıkarabilir
donmezzderya Susamtanesi-1 benim düştü ya bütün doğuma yaklaşan belirtiler var bilemiyorum ya his olarak da gelcek gibi 😂