zeynepdurunun_annesi Kızlar 17 haftalığım doktorum henüz detaylı ultrasonla ilgili bi şey demedi. Ne zaman giriliyor detaylıya acaba? 16 haftalıkken gittim en son heyecandan sormayı unuttum 😂🤭
_BSE_ zeynepdurunun_annesi 20-22 hafta en ideal hafta olduğunu söyledi radyoloji uzmanımız. Yoğun oldukları için 3 hafta önceden randevu alınıyormuş hatta 🙃
edis22 zeynepdurunun_annesi 20 23 haftaya kadar, 23 haftadan sonra bebek buyudugu icin gozukmezmis dr dedi
zeynepdurunun_annesi Deletedmom727271 Bir sonraki kontrolüm 20. haftada olucak acaba o zaman mı der 🥰
Eslem_1 Deletedmom727271 _BSE_ Sevallaves ben de 22 de girdim hatta 21 de girecektim randevuyu alırken oradaki bayan Detaylı ultrasonu yapan doktorun ona 22. Haftayı beklersen iyi olur dediğini söyleyince ben de 22 yi Bekledim 😊
Deletedmom727271 zeynepdurunun_annesi detaylı ultrason için doktorunuz yönlendirir başka bir doktora mutlaka. Randevu biraz sıkıntılı oluyor bu arada bulmak için devlette yaptırmak isterseniz çok önceden randevu almanız lazım. Özel ise 3 4 hafta önceden bulmak çok zor oluyor siz şimdiden araştırın doktor 😊 bu arada perinatolog tercih edin 🌼 sağlıklı doğumlar dilerim 😊🤲🏼
zeynepdurunun_annesi Deletedmom727271 Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman ben pazartesi bi doktoruma uğrayayı m 🥰
uykularharamoldu edis22 ben de 23 haftalık hamileyim. Daha 4 gün oldu doktora gideli. Bir ay sonra gideceğiz tekrar. Detaylı ultrasondan bahsetmedi hiç. Gerek duyduklarında mı yönlendirme yapıyorlar acaba?
Sevallaves Ben 22 de girdim ama doktor daha erken girsen daha iyi olur demişti şimdi olsa 20 de giderdim