Leylasiva21 Arkadaşlar 26+5 haftalık hamileyim sol tarafa doğru uyumaya çalışıyorum ama sırtım agiriyor sağ tarafa doğru uyumaya çalışıyorum uyaninca bı bakiyorum sırt üstü yatmisim bu durumu yaşayan var mı
Bahar1508 Leylasiva21 ben bu durumu yaşıyorum sol tarafa yatınca kalbim ağrıyor ben de sağ tarafa yatıyorum hafif yamuk şekilde bazende düz yatıyorum bir sorum olmadı allaha şükür 😂
Polenpolen52 Leylasiva21 canım nasıl rahat edıyosan oyle yatıcakmıssın herkes ve ıkı doktorda oyle soyledı
Zeynep_60 Leylasiva21 bende uyumaya hazırlanırken sağ ,sola dönüyorum genelde fakat geceleri uyanınca,sabah kalkınca kendimi sırt üstü uyumuş buluyorum 😣😒
Yrnnry Leylasiva21 ıstdıgın gıbı yat canım ben bazen farkında olmadan yan sekılde karnımın ustunde yatar buluyorum kendımı 35 haftam bıtıyor ıstedıgın kadar sola yatmaya çalış yıne ısttedıgın pozısyona donuyosun farkında olmadan. Cok sukur bısey olmadı bu zamana kadAr
uckedibirbebek Leylasiva21 nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın. Doktorumun söylediği bu yönde. Ben hiç sol tarafıma yatamadım ne kadar sol tarafa dönüp uyusam da uyandığımda bambaşkaydım. Zaten ilerleyen haftalarda sırt üstü yatma şansınız olmuyor. Çok takılıp dert edinmeyin ☺️
Leylasiva21 Bahar1508 ya beni çok korkuttular bebek kordonu boynuna dolar falan diye kaç haftalık oldunuz
Leylasiva21 Polenpolen52 çok saol benim çevremde herkes yok kordon boynuna dolar falan diye konuştu korktum
Bahar1508 Leylasiva21 öyle şeylere inanmayın ya öyle bi yatma şekliyle kordon mu bağlanır öyle kolay değil yani Allah şükür bi sorun sıkıntı yok 34+3 üm ben 😂 25-26 ya kadar yüz üstü yattım 31-32 ye kadar da yarım yüz üstü yattım ya da sağ tarafa yamuk şuan da sağ tarafa yatıyorum yani mecbur sola olmuyor kalbim ağrıyor benim
Leylasiva21 Bahar1508 iyi çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende sola yatınca kalbim sıkışıyor hiç alışık degilim sürekli sirt üstü ve sağa yatardim