Ferda_33 Bahar1508 kız benimde senden aşağı kalır yanım yok benimki aşiret bi de ama ben de tek başıma bi iktidarım ha zaten başa çıkamadıkça kuduruyorlar sadece görümce 6 tane gerisini sen düşün 😂😂😂😂
Bahar1508 Ferda_33 ben seni 8 görümce ile geçmişim 😂😂😂😂 5 de elti ekle üstüne 😂😂😂😂 nedir bizim kaderimiz bu krolardan çektiğimiz evlendiğim güne hergün dua ediyorum ama nasıl dua 😂😂😂
minikumutlar Gunesveay aynı ben iştee bende 5 gün gecikmeem var sol kasık batmam bel ağrım sırt ağrım beyaz akıntım regli oldum sanıp wc ye koşmaktan yoruldum 🤦♀️
Gunesveay minikumutlar ay benimde bugün dikkat çekici şekilde sol kasığıma iğne batması gibi olup geçiyor agri bnde de öyle oluyo akıntı regl oldum sanıyorum bnde yarın dayanamayıp sabah yapicam test galiba bugün diyordum yine erteledim
minikumutlar Gunesveay bende antibiyotik kullandım covid oldum ondan mı bişmiyorum 5 gün gecikmem var kramplar oluyo
Gunesveay minikumutlar hmm geçmiş olsun bu ayda herkes kullanmış bi şüphe duyduk valla uzun zamandır olmadığı için bn antibiyotik agri kesici kesmiştir diye diye kendimi durduruyorym
minikumutlar Gunesveay bende öyle düşündüm ama ben regliyken kullandım 3 günlük antibiyotik üstünden bir ayı geçti etkileyeceğini hiiç düşünmüyorum bence
Bahar1508 Ferda_33 Ahhaahhaha Siirt’ten selamlar 😂😂😂😂 valla çekilecek çile değil hele bi eltilerim var yemiyorlar içmiyorlar anca pislik dedikodu
Ferda_33 Bahar1508 kız onlarda çok fenalar Allah yardımcımız olsun 😂😂😂 aaaa dedikoduyu hiç sorma olmazsa olmazlarımız hele büyük kızları Maşallah diyarbakır dan burayı bir birine katar münafık 😂😂😂
Gunesveay minikumutlar bn sabah dayanamadım yaptım 2 tane biri erken gebelik digeri kaset test pozitifffff
Bahar1508 Ferda_33 oooo hep kıskançlık bunlar 😂😂😂 valla ne yapacağız cekecegiz ne kadar takmasak o kadar kuduruyorlar 😂
Gunesveay Yasminn0707 bi tane erken gebelik testi 1 tane kaset test yaptimm pozitifffffff kan verdim ama çıkmadı resim nasıl ekleniyor
minikumutlar Gunesveay yaaa çok sevindimmmm benimde kasığıma kramplar giriyo çıkıyo belim ağrıyo yapmak istemiyorum kiii test 6 gün oluyo
minikumutlar Yasminn0707 ayyy sen yaptın mı canım test ben çok korkuyorum yapmaya şimdi yapsam çıkmaz zaten dimi
minikumutlar Yasminn0707 yaaaa var demek bu tabi kan ver kuzmmm ben yapmaya korkuyorum bugün yaparım diyodum yarın yapucam ahahah inşallah