Merveonay Kızlar şeker yükleme testini hangi haftada yaptırdınız doktorum 24. Hafta dedi ama 23 te gitsem biraz şikayetlerim var akıntı falan beklemek istemiyorum 23 hafta Yada daha önce yaptıran var mı
Merveonay Zehra9616 ya tarih olarak evet biliyorum ilk gebeliğimdede o tarih aralığında yaptırdım ama örneğin 23+2 , +3 gibi gitsem genede yapmazlar mı acaba yaptıran var mı o tarihte onu merak ettim
1408 Merveonay ben şeker yüklemesi yaptırmadı doktorum bi kaç hafta sürekli kan şekerimi takip etti açlık tokluk şekerime baktı şeker çıkmadığı için gerek duymamıştı
Ceylin680 Merveonay ben 27 ve 28 hafta diye biliyorum.ilk kızımda doktor çok erken gelmen lazım öğleden sonra olmaz dedi .yapılmadı.bu gebelik te de doktor gerek görmedi.bende sağlık ocağına açlık kan şekeri verdim.her şey iyi bir sknti yok .yani sen doktoruna sor belki o haftada yapar belki gerek görmez .
aysnrsvs Merveonay 19 haftamda yapıldı hatta doktorum 18 haftada kontrole gittiğimde kanı yazdı 10 gün içinde sabah erkenden gel yaptir demişti ilk gebeliğimde şekerim yükseldiği için erken yapıldı
Gokce57 Zehra9616 hayır gayet sağlıklı dedi 2 hafta da önden gidiyorsun dedi ikili testi kaçırmıştım randevu bulamadım hem üçlü test hemde şeker yüklemesi yapalım dedi ilk gebeligim olduğu için bilmiyordum doktor ne derse yapıyorum 😔
Emossk Merveonay ideali 25 diyorlar erken olur gibi geldi suyu filan yüksek olacak şekere dair belirtiler olursa belki önceden yaparlar