MTugba Ecemselmaarslan bende de kalça ve bacak agrısı var doktorum magnezyum verdi uyurken biraz daha rahatladım. Akşam olunca karnım patlayacakmış gibi oluyor. Zaman geçmiyor tekmelerini bekliyorum :)
Ruyahilal Ecemselmaarslan 16+1 olduk biz de ama kalça ağrım çok yani özellikle oturup kalkınca sağ bacağımın üzerinde hiç duramıyorum yürüyemiyorum bir süre doktoruma da söyledim ama magnezyum vermedi vücudundaki değişikliklerden olacak böyle şeyler dedi geçti konuyu 🤦🏼♀️
Deletedmom10846 Ecemselmaarslan benim de bacaklarım ağrıyor genelde. Ödem başladı sabahları ellerim falan şiş uyanıyorum. Sizde de aynı mı?
Ecemselmaarslan Mnk16 benim 2.bebek olduğu için galiba zaten kilom vardı şimdi sabah ufacık oluyo hiç yok gibi akşam biraz daha şişiyor ama eminim gaz benim de aynen ya popom ağrıyor
MTugba Ecemselmaarslan sanırım cnm ferrum kullanıyorum oda kabızlık yapıyor ikisi bir arada çok kötü oluyor.
Karkubra27 Ecemselmaarslan yok canım ikinci ilk hamileligimde mide bulantısı hariç arada kanamam hariç bı sancım bı sıkıntım olmamıştı her hamilelik bir olmuyor demmekii
Ecemselmaarslan MTugba popo ağrısı kabızlıktanmi oluyor bilmiyorum ama hemen herseyden korkuyorum ben
Demhat Ruyahilal benim de öyle ve herhangi bi şey vermedi. 13. Haftadayım. Cinsiyetiniz belli mi. Magnezyumlu soda içince az da olsa geçiyor