princessprn Melissa_20 Aleykum salam bacı hecne bacı menemde Şükür babatam.sen necesen neynirsen?hekimine getdin?qaqaş necedi?☺️
Melissa_20 princessprn can bacim elhemdilillAh yaxwilogdi arada urek bulantim olur sonra kecir sevinirem sonra qayidir bilmirem ne hallardayam balacada yaxwidi xalasi bawima oyun acir mawAllAh boyuyur gunu gune gelen ay iki yawi olacag inweAllAh
Melissa_20 princessprn Aleykum Salam baci can peyvend olundum sabahda usme gedecem. Findik bawimiza oyun acib gedib gelene kimi inanirsan sabahin derdi alib meni😃
Azra41 HazelNare bende şuan 7+0 haftaligim 6+2 de gittim 15 gün sonra gel dedi 8. Haftada gidicem bende 😊
Melissa_20 princessprn Amin baci bugun bawima oyun acib getdim hekime wukur herwey yaxwidi bir qaqawda olur sag salamat olsun inweAllAh
princessprn Melissa_20 Sagsalamat canim 🤲Bütün gözləyən her kes sagsalamat qucaqlarına alsın körpəsini🤲cinsiyyetin dediler bacı?😊☺️🤗Men dəqiq bilmirəm ama.Allahin izniyle gelen dəfə gedende bilerem yəqin🤲Ama fərq heç etmez.Təki sapasaglam olsunlar🤲
Melissa_20 princessprn cox sayol baci Amin inweAllAh 🤲he baci oglandi dedi inweAllAh sagsalamat dogulsunlar