Aybk0802 Herkese meraba. Acaba kimler hangi bezi kullanıyor? Bebeğime hangisi iyi gelecek bilmediğim için şuan az az alıp denemeyi düşünüyorum. Siz hangi bezleri kullanıyorsunuz?
LawyerEce Aybk0802 Sleepy Natural kullandım ilk doğduklarında ama daha sonra Prima’ya geçtim. Prima ve Sleepy 👍🏻
iremss Aybk0802 yenidoğan döneminde sadeve prima premium care iyi geldi diğerleri ya pişik ya sızdırma yaptı şu an büyük olduğu için bimden alıyorm 😂
Sumiire Aybk0802 iyi yapmışsın canım ☺️ ben biraz stok yaptım arastırdım alerjik bi çocuk olmadıgı sürece en iyi bez Prima diyolar
Aybk0802 Sumiire henüz stok yapamıyorum bebişi beklemedeyim🥰 ama iyi olanlardan birer küçük paket alayım diyorum. Bakalım🙏🏻
cahillesohbetikestim Aybk0802 ilk molfix kullandım daha sonra daha uygun diye sleepy natural e geçtik şuan sleepyle devam ediyorum ikisinden de çok memnun kaldım önlem hediye geldi kullandım ama sızdırma yaptı
Aybk0802 cahillesohbetikestim sleepy çok çeşit çıkartmış. Bio natural var natural var bide ekstra hassas natural var. Hangisi acaba sizin ki☺️ Hangisini alsam bilemedim de
cahillesohbetikestim Aybk0802 sleepy natural kullanıyoruz biz canım extrasını da kullandım güzeldi ama parfümlüydü o yüzden natural kullanıyorum 😇