Alyarabia Meraba kizlar ben 21 haftalik hamileyim doktorum progestan verdi ama eczaci ve doktorum nasil kullacagimi yazmadi size verdiyse bana yardimci olur musunuz
Busbus Alyarabia doktorunu arayıp sormalısın canım.Çünkü herkese farklı kullanım öneriyorlar.kimi günde 2 ,kimi günde 3 kez alıyor.Birde kimisi vajinal yoldan fitil olarak kullanıyor , kimisi de ağızdan alıyor.O yüzden doktorunu arayıp sor mutlaka
Yenidenanne Alyarabia evet canım kesinlikle doktoruna sormalısın bende 10 haftalık hamileyim 4 haftamdan beri kanamam oluyo ara ara doktorum 200 mg progestan verdi ağızdan günde 2 tane sabah ve akşam tok içiyorum başka bi arkadaşım günde 3 tane içiyo o kişiden kişiye değişir sen eczaneden reçete aldınmı orda yazar almadıysanda yarın eczaneden çıkarttırabilirsin reçeteni
Minanin_Annesi Alyarabia kanamaniz var mi ya da düşük tehlikesi? Ben her gece yatmadan önce aldım çünkü sersemlik yapıyor. Her gün aynı saatte ve tok karnına alin Doktorunuza danışın yine de
RabiaT Bende günde 1 tane fitil olarak kullanıyorum. En sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın . Herkesin ihtiyacına göre dozlar canım .
Melekcansu Ben günde 4 tane kullanıyorum. Dozunu ,kullanış şeklini en doğrusunu doktorunuz bilir. Ondan bilgi almanız daha doğru
MucizemE Alyarabia canım doktoruna sormalısın bende kullanıyorum vajinadan alıyorum yatarken bir tane bazıları ağızdan alıyor bir tane tok karna felan değişiyor o
ybulut Alyarabia ben gunsabah ogle aksam 2 olmak uzere toplam 6 adet kullaniyorum. Agiz yoluyla aliyorum ama vajinal yollada kullanim yapiliyor. Genelde kullanma seklini ve dozunu doktorunuz belirliyor.
ybulut Akyuzmeervee. 10+1 evet dusuk tehlikesi icin kullaniliyor.benimde dusuk tehlikem var ara ara kanamam dahi oluyor ayrica proluton delot adinda ignede kullaniyorum.