sahfat Arkadaşlar bebek 2 hafta önde gidiyor iri diye normal olmaz sezeryan olman lazım diyorlar böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ben normal doğum istiyorum😔
Lavantakokusu sahfat evet hem o yüzden hemde kendi isteğimle sezeryan oldum ben. İkisininde zorlukları illa ki var ama ben yine olsa yine sezeryan olurdum sanırım
Muhammedenes2022 İlk doğumda yaşadım bebek 4,750 idi doktor normal doğum yapabilirsin dedi 12 saat sancı 3 suni sancı olmadı sezeryan doktorum yüzünden boşuna perişan oldum hiç riske girme
sahfat Muhammedenes2022 ben daha 34 haftalığım ama çok erken bir fikir değil mi bu bende doktora bırakmak istiyorum risk almak istemiyorum ama
sahfat Elifgoktug1 evet benimde korkum bu uğraşmak mı istemiyorlar daha pahalı diye mi istiyorlar sağlığıma bile güvenemez oldum. 34+5 bebek 2900 gram
iremss sahfat yani aşkitom şahsi görüşüm daha haftanız erken doğum kararı için atıyorm 37de tam haftayla uyumlu olabilir bu durumda da gerek kalmaz belki son ana kadar bekle derim ya da başka doktorla görüş ben öyle yapardm
iremss sahfat yani ben 39+6 da sezaryen oldum ama doktor hiç sezaryen demedi bebeğimin kafası 2 hafta öndeydi risk vardı normal için ama sezaryen diye diretmedi doktor benm tansiyon yükselip nst anormalleşnce sezaryen oldm ve kfa çevresi büyük doğdu ultrason doğru çıktı ama buna son anda bakmk lazm
Elifgoktug1 sahfat doktor değişmeni tavsiye ederim cnm yada bide devlete gidip baktirmani tavsiye ederim sezaryen ücreti daha farklı oluyor ve prim alıyorlar ameliyat başına e bide uğraşma bekleme derdi olmuyor islerine geliyor acikcasi🤷♀️
sahfat iremss evet ama daha bu haftadan benim gözümde sezeryan adayısın demek biraz hızlı bir hareket değil mi bende öyle düşünüyorum bekliycem ve farklı doktorlarada bir görünücem aynı hastanenin 2 doktoru da sezaryen dedi baska hastane deniycem
Hzlkaya sahfat ben 🙋🏻♀️ Kendimi 9 ay boyunca normal doğuma hazırladım sezeryanı düşünmedim bile pilates nefes egzersizleri yoga meditasyon hepsini her gün yaptım fakat kızım 4200 oldu 38.haftada kistimde vardı açılma yoktu sancı yoktu doktorum bekleyip bebeği ve beni riske atmak istemedi istersen suni verelim ama açılma olmazsa sezeryan dedi ve sezeryan oldum suni istemedim 😂
sahfat Hzlkaya hmmm bana da bu bebek 4 ü geçer dedi😔 heralde 37 den sonra benimde netleşecek anladığım kadarıyla
Hzlkaya sahfat hiç stres yapma kızıma 4200 dedi ama 3750 doğdu belki 1 hafta daha beklesem normal doğacaktı ama kısmet herşey 🤷🏻♀️
Hzlkaya Dilaracetin yulaf lapası yiyorum genelde badem ceviz fındık hurma falan yiyorum ama biraz da genetik yani babası da bende uzunuz babası 190 ben 180 kızımda şuan 17 aylık 90 cm doktoru normal diyor oğlumda 34.haftada 2900 dedi doktorum 38de alıcaktı ama beklemicem 37de alıcam dedi 28inde kontrole gidicem gün vericek bakalım 😂
Hatice_32 sahfat bende aynı nedenden dolayi sezaryan oldum ne kendini ne bebegi riske atma bence doktorun ne diyorsa onu yap