Anneyimm Gulkar ben iki haftadir bekliyorum detayli icin 22+0 oldk bugn o iki hafta iki asır gibi geldi valla 😊 yarin oglen detayliya grcz insallah rabbimin izniyle sonuclarimiz temiz cikar :)
Veraninannesi Anneyimm başınız sağolsun çok üzüldüm Bnde 3dusuk yaptım. Bebeğinizin kalbi neden durdu araştırın önce. 2.rahim toparlanması için 6ay bekle en az 3ay sezryan doğum yaptım 15temmuzda daha perşembe günü adet oldum
behrem Gulkar burada sordum 24+5'te giren de olmuş ama her yer kabul etmiyor, özellikle arayıp sorduğum bazı hastaneler bir gün geçse dahi çekemeyiz dedi. artık hayırlısı olsun ne diyebilirim ki...
MuhammetBirinci Gulkar bende yarın tam 40 haftalık oluyo günüm dolduğu ve evim uzak olduğu için hastaneye yattım bakalım yarın ne diyecekler merakla bekliyorum 🤗
Ebrus25 Gulkar yarın benimde şeker yüklemem var ve kontrolüm var cok heyecanlıyım cok özledim kızımı 29 haftaligim
Hilalkara Gulkar bende cumayı bekliyorum sezeryanla doğum yapicam ıns bir an önce gelir o gün son aylar cok yorucu ve zorlaniyorum artik👌🐣😁
Niques Ayy allah herkese hayirli guzel haberler almayi nasip etsin bende sizler gibi heycan doluyum 😄yarin 40 +1 olucaz.bakalim doktorumuz ne diycek sabrim kalmadi biran once uykusuz geceler baslasin istiyorum😜saglikla dogsunlar insallah ama ne acilmam var ne de sancim suni sanci da almak istemiyorm kendiliginden gelsn istiyorum suni sanci alipta acilmasi olmayanlar oluyomus sezryn olmak istemiorm hakkimda ve hakkmzda hyrlisi olsn
Gulkar Flz bende 36da girdim doktor kendisi gönderiyor ama sizi gindeemedimi bazi doktorlarda göndermiyor