blueberyy00 Burcu-2910 amin hepimizin inşallah senin bebiş nasıl guzel güzel buyusunde gelsin annesine inşallah
blueberyy00 Burcu-2910 neyi varmış kuzum hayırdır inşallah sütünü kaç gündür veriyorsun acaba sütünü yeni vermeye başladıysan bazı bebekler anne sütünü sindiremiyormus ondan mi oldu acaba biz anne sütü hep en iyisi sanıyoruz ama bir yakınım böyle erken doğum yapmıştı ilk onda duydum sütünu vermrye başlayınca sindirememis bebek vermediler sütünü geri
neslican0644 Burcu-2910 biz bağırsaklarda bi problem yaşamadık ciğerler sorundu bizim de. Doktorumuz prematüre bebekler de 3 yerde sorun görünür ciğerler,bağırsaklar ya da göz. Bu üçünde sorun yaşanılabilir çünkü en geç gelişenler bunlar demişti. İnşallah hayırlı temiz sonuçlar alırsınız. Bizide bilgilendirin hayırla
Burcu-2910 neslican0644 inşallah canım ya bana da bu prematüre bebeklerde olabılır dediler ama ben çok üzüldüm ya stres yapıyorum yaa
neslican0644 Burcu-2910 kolay değil seni çok çok iyi anlıyorum. İnsanın aklından neler neler geçiyor. Sen çok güçlü kalmaya çalış çünkü bebeğin bunu hissediyor. Gittiğinde sana gösteriyorlarsa mutlaka konuş onunla. Ben dewamlı konuştum herşeyi anlatıyordum. Beni hissettiğini biliyordum. Güzel şeylerden bahset. O zaman sende oda daha bir güçleniyorsunuz emin ol.
Burcu-2910 blueberyy00 canım neyden olmuş bilmiyorum bakacağız tahlil falan yapacağız dediler inşallah bi sıkınt yoksa geri beslemeye çalışacağız dediler
blueberyy00 Burcu-2910 inşallah yoktur ya Allah’ım esirgesin haberdar et bende yazarım mutlaka bir aksilik yasamazsam
neslican0644 Burcu-2910 inşallah dualarım bebeğin ve diğer tüm bebekler için sağlıkla kavuşun. Güzel haberlerini alalım inşallah 🙂
blueberyy00 Burcu-2910 yok kuzummya sosyal medya kullanmıyorum özel mesajlaşma geri geldimi buraya ordan yazayım deneyeyim bu
blueberyy00 Yagmur13 Yaa çok güzel dahada çabuk toparlar inşallah güzelce emzirebilirsin senle temas edince dahada güçlenecek
Drygmr Bugün gittim bende normalde 31+0 günlük. Ama 28 buçuk haftalık gibi görünüyor 1345 gram, doopler gelişmemiş dedi doktor, ciğer geliştirici iğne yapılacak yarın, yatıracak hastaneye, doğum olabilir dedi korktum bende, ne yapıcam
sehrengiz_8 Burcu-2910 canım seni merak ediyordum ben de rabbim İnşaAllah sağlıkla kucağına almayı bu süreçleri kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. Kimilerinin imtihanı böyle oluyor maalesef ama hepsi geçer. Sen üzülme sütünü etkilemesin annesi hastaneden çıkınca size lazım olacak bolca dinlen vakit çok çabuk geçer ve sen yanına alırsın bebeğini. Moralini yüksek tut.