HZE 30+2deyiz. Yüksek protein kaçağı olduğu için hastaneye yatırdılar, cok şükür tansiyonum yüksek değil ama gebelik zehirlenmesi şüphesi var, korkuyorum erken doğum olacak diye. Bebeğim henüz 1500 gr. Var mı bu haftalarda doğum yapan?
Burcu-2910 HZE 1 hafta önce 31+5 te suyum geldiği için doğuma alındım bebeğim küvezde canım rabbim yardmcımız olsun seni çok iyi anlıyorum ayakta durmaya çalıyorum ve bebeğim çok küçük ayrıyettnnde enfeksiyon kapmış antibiyotik takılı
blueberyy00 HZE inşallah olmaz ama korkma hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa doğunca anne karnında kalması riskliyse yapacak birşey yok rabbim korktuğuna ugratmasin sağlıkla al kucağına inşallah 30 dan beri bizimde erken doğum riskimiz var ama Bekliyoruz hala çok zor bir pskoloji
Zeynokus HZE yaaa aradigim post cok gecmis olsun oncelikle umarim hersey yoluna girer. Ogrenmek istedigim ayaklarinizda sisme oldu mu bu surede
HZE Burcu-2910 Allah miniklere de bize de güç kuvvet versin inşallah. Bir an önce kuvezden çıkıp yanınıza gelmesini nasip etsin yavrunuzun 🙏
papatya56 Burcu-2910 Nasılsın canım kaç gündür sana bakıyorum girmemişsin dedim acaba dogum mu yaptı sancılarım var dıyodun suyun neden öyle erken geldi açılman mı oldu kac kılo dogdu bebeğin nasıl Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla kuvesten çıkar İnşallah 🤲🏻
Melike-61 Burcu-2910 Merhaba nasılsınız diye merak ettim benimde kasılmalarım oluyordu ordan hatırladım sizi doğumunuz normal mi oldu bebeğiniz şuan nasıl ne kadar daha küvezde kalacağı söyleniyor içinizi ferah tutun rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğinizle eve dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏
blueberyy00 Burcu-2910 ay kuzum sen doğurdun mu kaç gündür profiline giriyorum bakıyorum kaç gündür girmemissin hiç aklım sendeydi en son konustugumuzda ikimizde de erken doğum riski vardı aynı haftadaydik hatırladın mi bilmiyorum. Kuzum rabbim guc kuvvet sabır versin sana sakın üzülme biliyorum korku endişe hat safadadir bende aynı surecteyim ama güçlü olmak zorundayız bebeğin sağlıkla çıkıp kucağına gelecek çok sürmeden dualarım hep seninle. Kaç kg doğdu ciğer geliştirici vurdurmustun faydası olmuş mu solunumu nasıl görebiliyor musun sütun felan geldimi verebiliyor musun korkma ona cok iyi bakıp buyutecekler orda bir kaç hafta dayancaz
Burcu-2910 papatya56 suyum erkenden geldi açılmam olmuş bide canım bebeğim küçük diye hastanede hala ve enfeksiyon için antibiyotik tedavisi görüyor 1600 gram doğdu aşırı küçük duaya ihtiyacı var dualarımızda yer verin lütfen
papatya56 Burcu-2910 Aklım hep sendeydi sürekli bakıyodum sana Rabbim bebegıne şifa versin en kısa zamanda kucagına alırsın İnşallah bir süre kalır küvezde 2 kilo üstü olunca çıkarırlar İnşallah, benim yengemin oğlu 900 gram doğmuş şimdi 16 yasında merak etme dualarım bebeğinle en kısa zamanda ordan çıkar İnşallah normal mi doğdu sezaryan mi oldun
aysefatma12 Burcu-2910 Allah yardimciniz olsun benimde bebegim kuvezde 12 gundur bende erken dogum yaptim rabbim bebeklerimize sifa versin en kisa surede kucagimiza aliriz insallah
Burcu-2910 papatya56 2500 kilo olmasını bekliyorlar öle dediler bize inşallah iyi olurda kilo alması zamanla olur
Mavi26 Benim de eşimin ikiz yeğenleri çok erken doğmuşlar. Bir de biri diğerini ezmiş. Biri 1800 diğeri onun yarısı doğmuş. Küçük olana kesin ölecek demişler. Ama şimdi maşallah ikisi de ilkokula başladı. Allahtan umut kesilmez dua ediyorum 🙏
aysefatma12 Burcu-2910 süt hemen gelmeye biliyormus canım ilk hafta denediğimde cok cok azgeldi ama yavas yavas zamanla alıştırarak gelmeye başladı
Burcu-2910 blueberyy00 sütüm bugün 1 hafta oldu yeni geldi bebeği 4 günde bir görüyorum enfeksiyon kapmış dedi ve antibiyotik tedavisi devam ediyorlar 1500 kg doğdu 2 doz ciğer geliştirici igne vurdular solunum da sıkıntı var ama küçük diye
mucizegebelik6 Arkadaşımın biri 27 de 800 gr doğurdu Suan hala kuvezde ve masallah kızı cok iyiye gidiyor. Diğer arkadaşım 30.’haftada 1500 doğurdu 1 Ay kuvezde durdu oğlu çıktı şimdi 3 aylık canım korkma kilosu gayet iyi
HZE Zeynokus bacaklarımda ödem var ama o gebeliğimden önce de olurdu. Su an vücudumun başka bir yerinde ödem yok cok şükür