Altntp Kızlar ben normalde başla bır hastaneye gıdıyorum 18 haftalık hamıleyım ama doktorum detaylı ultrason ıcın sehır hastanesıne gıt dedı,daha önce oraya gıden varmı
Cokistersengelerbence Altntp ben orda yaptım ama 5 dk bile sürmedi. Özelde yaptırdım 1.30 saatten fazla sürdü ve doktor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
Meleq Altntp ben şehir hastanesi takipliyim canım ama ha deyince detaylı randevusu vermiyolar..ben 12. haftada aldım 22. haftaya..
Minikmucizem06 Altntp Canım genelde 12 haftalıkken veriyorlar randevuyu sen 18 olmuşsun bulamayabilirsin ben 14 de aldım ama inşallah vardır diyerek verdi ordaki kız randevuyu ve şansına varmış dedi
Acemi_annee1 Altntp 18 haftada randevu için biraz geç kalmış olabilirsin canım. Ben geçen hafta oradaydım detaylı için randevu aldım ve zor buldum çünkü doluydu. Sekreter kil payi yetistiniz dedi . Kadın Doğum ve hastalıkları binasına gidip radyolojik banko bölümünden alıyorsun randevuyu hastaneye gitmen şart yani mhrs vermiyor bilgin olsun.
N06 Altntp niye öyle dedi ben özel lokman hekime gidiyorum lokman hekimde yapacağm orası yollamadı beni sen doğum paketi almadıysan o yüzden demiştir
Altntp Cokistersengelerbence oraya gıdıp ayrıyetten bır dahamı detaylı ıcın randevu alıyorum yoksa gıttıgımde hemen alıyorlarmı ayrıntıya
Cokistersengelerbence Altntp Doç dr Metin Altay a yaptırdık. Çukurambarda kliniği. 750 liraya yaptırmıştım ben şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.
Altntp Minikmucizem06 ben golbasındakı devlete gıdıyorum doktorumda hıc bısey soylemıdı sadece detaylı ıcın daha donanımlı bır hastaneye gıt dedı ,bende normal muayene sanıyordum yoksa önceden almaya çalışırdm
Meleq Altntp kaçıncı haftadasınız..2-3 aydan önceye ayrıntılı randevusu vermiyolar o süre zarfında 24 üncü haftayı geçmemiş olmanız gerek
Minikmucizem06 Altntp Siz yine de bı sorun isterseniz hastaneyi arayın kadın doğum sekreterlikten öğrenebilirsiniz Durumunuzu söyleyin kaç haftalık olduğunuzu ona göre bakarlar randevu var mı yok mu
Acemi_annee1 Altntp detaylı ultrason randevusu için gitmeniz lazım. Doktor kontrol edip sisteme detaylı ultrason için istem atıyor daha sonra radyolojk ibankoya gidip randevu olusturuyorsunuz. Muayene öncesinde de radyolojik banko sekreterine gebelik haftanizi söylerseniz eğer yer var mı yok mu bilgi verir sizde ona göre doktora muayene olursunuz.
Minikmucizem06 Altntp Yok canım alamazsın öyle ama ben sadece sorup ogrenebilirsin ona göre gelin derler belki diye dedim
Selincel Altntp canım gidip gün alicaz 2ay sonraya fln veriyorlar 13 haftalim 28 subat rabdovu aldim herhangi bi gebe bolumune randevu aldim gidip soylucem oda randovu bölümüne yollar heralde