Sekerimmm Arkadaşlar Vajinal kaşıntı icin acile gittim doktor alttan bakmak istedi bnde baktirmadim idrar tahlili istedim yapmadi ya
gamzosgamzos Sekerimmm ne zararı olabilirki gecen hafta doktorum karından rahim ağzı boyutumu olcemedi alttan olctu bir zararını gormedim cok şükür doktor riske atmaz canım
Poyrazinannesiiii Sekerimmm vajinal ultrason yapmak istememiş ki kaşıntı da görüntüye göre mantar varsa ona göre size fitil ve krem verecektir doktor görünürde bir şey yoksa da enfeksiyon var mı diye idrarı öyle isteyip ona göre ilaç verecek ayrıca vajinal ultrasonun hiç bir zararı yok eşinizle ilişkiye girmenin bir zararı olmadığı gibi
Polenpolen52 Sekerimmm valla ben de vajınal enfeksıyon vardı fıtılle gecmedı doktor alttan tentırdıotla temızledı çok rahat ettım
gamzosgamzos SevimlimX bir önceki doktorum hiç etmiyordu bu doktorum her hafta olcuyor kısalık olmamasına rağmen yani doktorun ilgisinden ilgisine degisiyor
ipekveatlas baktırmadıysan biz napabiliriz ki? doktordan iyi mi bilicez. alttan muayene riskli değildir bazıları her hafta alttan muayene olmak zorunda kalıyor servikal uzunluk ölçtürmek için vs çünkü en iyi ölçüm alttan olanıdır
SevimlimX gamzosgamzos benimkide riskli gebelik doktorum çok önem veriyor bana her seferinde bir sorun yok degilmi diyorum tekrardan bakıyor hayır hiçbir sorun yok diyor ama.ben dün gittiğimde bunu sormayı unuttum 15 yıl sonra gelen mucize olduğu için doktorda önemsiyor ama tabiki gözden kaçmış olursa diye şüphe ediyorum bir sonraki randevum bir ay sonra şuan 17+2 haftalık
gamzosgamzos SevimlimX yaaa maşaAllah demek koskoca 15 yıl Rabbim bağışlasın sağlıkla kavusun inşaAllah 🙏🌸 bir sorun olsa söylerdi belkide ölcuyordur sorun olmadığı icin dile getirmemiştır yine sorarsın gittiginde icin rahat eder 😊
SevimlimX gamzosgamzos 😢 Allah razı olsun evet üç düşükten sonra rabbim nasip etti ilk defa bu ilerledi diğerleri 6. Haftada kalbi durdu
Dryduru Sekerimmm benimde rahim ağzımı ölçmek için vajinal ultrasonla baktılar bende çok korkmuştum bebeğe birşey olur mu diye doktor riskli birşey olsa yaparmıyız dedi 🙂
gamzosgamzos SevimlimX Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah diğer yavrularını sana şefaatçi eylesin benimde bir kaybım o kadar iyi anlıyorumki acısını Rabbim bu yavruna hayırlı güzel omurler nasip etsin 🌸
SevimlimX gamzosgamzos aminnn inşallah cümlemizin yavrusunu Allah kucağınıza almayı nasip etsin herkesinkini