Deniz2018 Selam Kızlar 35haftalık hamileyim Kızım olucak insallah ..benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok karınmda cok küçük gören 4 5aylık hamileler gibisin diyor kendimi hiç hamile gibi hiss etmiyorum Maşallah çok rahatım Agrılarımda olmadı hiç ama Herkes bir şeylerden şikayetçi Anormal olan Ben miyim ?..normal mi benim bu durumum?
Merope Deniz2018 35 haftadir kontrole gidiyorsunuz, doktorunuz anormallik olsa paylasirdi herhalde. Nispet yapar gibi yaziyorsunuz ya komik geliyor bana ya :)
Anneyimmm Deniz2018 ic karnin genistir bebegin kilosu iyiyse kimseyi takip strese girme bende 6.aya girdim 600 gr az diyenler oldu artik kimseye soylemiyorum kilosunu sinucta dr normal dedi
Sulemrahkuzey Deniz2018 yok tatlım gayet normal her gebelik aynı olmuyor maalesef bende ilk hamileliğimde çok rahattım ama şimdi çok sıkıntılı geçiyor o yüzden hiç canını sıkma canım önemli olan sağlıklı olması 💕
Bahartuncer98 Bazı bayanların karnı içe doğru genişler. Bir problem olsa doktorunuz söylerdi. Rahat olun -:))