Momtolittlebee Kızlar az önce eşimin pozitif olduğunu öğrendik ve karantinaya aldılar bizi bana da test yapıldı. Pozitif çıkma durumunda ne yapmalıyım ? 12 haftalık daha bebeğim korkuyorum biraz. Birşey olmaz değil mi? Atlatanlar veya benim gibi olanlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Önerilerinize ihtiyacım var
KBTd Momtolittlebee ben 13 haftalığım ve bugün karantinamın son günü. Boğaz ağrısı hafif bacak ağrısı ve burun tıkanıklığıyla geçirdim. Parol aldım pastil aldım vitaminlere dikkat ettim beslenmeye devam ettim çok şükür ağırlaşmadım e tabi moral ve psikoloji de önemli. Doktorum bebekler güçlüdür onlara hiçbir şey olmaz demişti bunu bi grip veya soğuk algınlığı gibi düşün çabucak geçer hafifçe atlatırsın inşallah 🙏 bu arada ben pozitiftim eşim negatif eğer kendini iyi korursan kapmazsın
Sennurklcc 10 haftalık gebeyim eşimle covidiz o hasta ben hiç değilim ağır geçmiyo doktora sordum coraspirin kullanmamı söyledi bu kadar herşey yolunda korkucak bişey yok bir çok hamile geçirmiş ve hiç bişey olmamış stres yapma 😌
Momtolittlebee Cevap yazan arkadaşlarım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Biraz rahatladım, inşallah dediğiniz gibi bebeğime hiçbişey olmadan atlatırız bu süreci, size de çok çok geçmiş olsun