minomino 6154mom sanırım neyi öncesinde çok yiyip içersen ondan tiksinme geliyor:) ben de türk kahvesi bagımlısıydım günde 3 tane duble içerdim şimdi asla canım istemiyor ve brokoliden aşırı derecede tiksinmiştim 13. Haftada gecti gibi biraz☺️
Ysgl26 6154mom balık.. asla yiyemedim. Yemeyi bırak kokusu bile gelince nefret ediyorum hayattan..hayatım boyunca da yiyebileceğimi sanmıyorum bundan sonra
_Arzu_ Mercimek çorbası normalda severim amma hamilelikden buyana aklıma bile gelse midem bulanıyor bir arada siqaradan tiksiniyordum.normaldada sevmem ama bu sefer eşimi bile yani başımda görmek isdemiyordum siqara kokusundan dolayı
Neslikra06 Pelinakcn ayy bende başlarda tiksinmiştim şimdide mandalina aşeriyorjm resmen 3 kilo aldım bugun anca yeter 😂😂
Pelinakcn Neslikra06 ay hadi ya 🤦🏻♀️ Eşim kabuğunu soyduğu an koşarak uzaklaşıyorum resmen çok kötü şu an benim için inşallah ilerleyen zamanlarda bende sizin gibi olurum 😅
Selencnbz 6154mom et,tavuk,balık asla yiyemiyorum,yumurta da bitti. Resmen vegan hamile oldum sadece peynir yoğurt belki ama doğumdan sonra da et ürünleri yemem bence artık.
acemianneee_31 6154mom tavuk eti soğandan özellikle dönercinin önünden geçince ağlıyorum resmen kokudan
Neslikra06 Pelinakcn bende öyleydim portakal mandalina acayip kokuyordu da 20 haftadan sonra geçti inşallah seninde geçer ☺
Havanur72 Askiletotomsu 😊😊 vallahı önceden tatlısı gun gecırmezdım smdı girmeye bile tahammulum yok meyve vs asla yıyemıyorum
temmuzannesi01 6154mom jelibon biberi turşusu yapmıştım hamile kalmadan önce bayıla bayıla yiyiordum hamileligimin ilk ayında yedim ama sonra öyle bir tiksinti olamaz dolapta duruyor kavanozu bakamıyorum hala 20 hafatlik oldum sarımsak ve bu turşular karardı gözümde sarımsak geçti ama hala bu biberlere bakamıyorum bile ara sıra eşime koyunca kokusuna tahamül edemiyorum 10 kavanoz yapmıştım 7 si durruyor hala bahsedince bile midem bulandı 😬😬