Birminikcivciv Kızlar ben bugün gittim artık dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittim serum taktırdım. Eriyorum hergün kustukça. Doktor bişey göremedi ama kese iyi dedi. Korkmalı mıyıM? Kustukça lekelenmelerimde ayrı sorun😞
Karairem001 Birminikcivciv canim bende dün gittim 6+2 idim bendede kalp atışını duymak için ama doktor sıkma canını erken dedi haftaya çarşamba perşembe cuma ne zaman müsait olursan gel duyarız dedi ters bisey olsa söylerim dedi korkma inşallah bisey yoktur bende öyleydim takiyordum artık yok kötü düşünme
Ozge Birminikcivciv 6. Hafta çok değişik bir hafta. Kimisi bebeği göremezken kimisi de kalp atışını bile duyuyor. O yüzden hiç kendini strese sokma 🌸 kese iyiyse bir iki haftaya kalp atışını duyarsın inşallah 🥰
Meleq Birminikcivciv canım ben de o haftalarda çok kötüydüm her akşam serum takıkıyodum ve 6+2 de göremedik bebeği 6+6 da gittiğimde bebeğim de vardı kalp atışı da..tuzlu çubuk kraker ayva biraz rahatlatır bi de ilaç isteyebilirsin doktorundan prilam verebilir..
Yildizparlak Birminikcivciv canım niye bu kadar stres yapıyorsun ben 5+3 de gitmiştim keseyi gördüm bebekle ilgili doktor bişey demedi 2 hafta sonra gel kontrol e dedi ayın 28 inde gidicem inşallah bebeği de kalp atışı da duyarım benimde 2 düşüğüm var ama.stres olmamaya çalışıyorum
Pelinakcn Aslında çok erken haftalar bunlar bende 10.haftama girdim 6.haftada kese görmüştük sadece 8.haftada kalp atışını gördük o yüzden sabırlı olun doktor bişey yok diyosa yoktur bence 🙏🏻