kucukmucize12 Kızlar merhaba gebelik şekeri tanısı konulan varsa ölçümlerde kaç çıktı şekeriniz acaba
Kbraa1221 kucukmucize12 şeker yüklemesini kusmadan ötürü yapamadı doktorum. Açlık tokluk kanı baktı açlığım 94 tokluk 144 çıktı. Çok dikkat etmem gerektiğini söyledi tatlı şeyler meyve pilav ekmek makarna o tarz şeylerden uzak durmamı söyledi 🤷🏻♀️
6464_iiiaakk kucukmucize12 Ben 27 haftalikken 50 gr içtim onda sinir 140 ti benim 173 çıktı.Sonra hastahaneye sıra vermediler vs derken ben oldum 33 haftalik sonunda cuma günü gittim dahiliye bölümüne önümüzdeki Salı da hastahaneye çağırdılar 100 gr içip 3 saat orda bekleyecekmişim kan verecekmişim eğer kesin tanı konulursa molada bilmiyorum çünkü benim görmemi vs de etkiliyor artık bazen bulanık görüyorum
begonvilko kucukmucize12 açlık 95, 75 gr şeker yüklemesi ve 1.saat tokluk 176, 2.saat tokluk 159 çıktı. Diyet yaparak düşürüyorum. Eğer kaçamak yaparsam yukseliyor. Ama diyete uyarsam sıkıntı yok.
Esra-2015 kucukmucize12 2 gün önce yaptırdım açlık 90 1. Saat 129 2. Saat 128 çıktı doktorum süper bi sikinti yok dedi
kucukmucize12 Kbraa1221 benim hep ac yapıldı ölçüm doktoruma haftaya göstereceğim de ilk 172 ikinci 121 üçüncü 69 çıktı da merak ettim bende rabbim yardımcımız olsun 🥰 sağlıkla alalım insallah kucagımza
6464_iiiaakk kucukmucize12 Onu icmek ayrı dert beklemek ayrı dert aç kaldığıma mi yanayım orda beklemek zorundayım ki hastaheneler mikrop yuvası ona mı yanayım maske ağzımdan çıkmayacak ona mı yanayim bilemedim inşallah sonucu bari temiz çıkar da oh deriz
kucukmucize12 begonvilko bende kendimce diyet yapayım diyorum bakalım doktoruma gideyim açlık 91 çıktı benimde
Minikpandam1 Şeker yüklememde 200 çıkmıştı gebelik şekeri teşhisi konuldu sonra doktorum dikkat et vs dedi covit oldum diyet yaptım sonrasında evde ölçüm yaptım hep düşük çıkıyordu yüklemede neden yüksek çıktı anlamamıştım çünkü diyeti 1 ay yaptım sadece
Askeryareni Benimde 91 cıkmıştı diet verdi uyguluyorum açlık 80 lerde evde ölçüm yapıyorum acaba doğuma kadar devam edılcekmi merak edıyorum korkulcak bişe yok demişti doktor kontrol altına alındı diet le birlikte
kucukmucize12 Askeryareni açlık yazan yer demi 91 benim de öyle sanırım diyet verir bana da zaten kilom da çok yememe rağmen hızlı gidiyordu
Askeryareni kucukmucize12 evet açlık dietisyene gönderdi direk zaten diet uyguluyorum bakalım hafta içi muayene var sorucam devam edıp etmicemi aç kalıyorum resmenn canım okadar şey istiyor yemıyorum kendimi tutuyorum 😒