Abica_Elis Melissa_20 demək olarmı dəqiq deyil gah qız deyirlər gah da oğlan 4u ınshe Allah gedəcəm yenə görək nə deyirlər əsas sağlam salamat olsun da ilk göz ağrımdi heç fərqi yoxdu
Melissa_20 Abica_Elis can elbet teki sagligli olsun esas olan odu mene 12ci heftede oglan dedi ele oglanda oldu ama bir iki frrq etmir necenci uwag esas sagligli olsun inweAllAh can sagsalamat qucagina alarsan balani🤲💜🌷
Abica_Elis Melissa_20 amin bacı mənə 12+3de oğlan dedi 16da qız dedi indi ayın 4un ınshe Allah getməliyəm 20heftede görək nə deyir)))
Peperonni Melissa_20 Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah. benimde 9bin küstürdü sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamileydim. Onunla alakası yokmuş bana da hep ikiz gebelik dediler de değil yani 😂
Peperonni seyma-02aslan hayır canım henüz 12. Haftaya bulun girdim çok yeni geçen hafta doktora gitmiştim am söylemedi henüz erken diye 😂 bazı doktorlar söylüyormuş benimki söylemiyor 😂
Peperonni seyma-02aslan Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun bebeğiniz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah ❤️
Sermec27 Melissa_20 ikiz gebelikle bthcg nin ilgisi yok benim adetin 3. Günü 5000 lerdeydi tek gebelikti