Deletedmom_7 Bulantı🤢 özellikle bulantı 🤮bel ağrısı sırt ağrısı koku hassasiyeti…. 🥴özellikle bulantı azaldı diye seviniyordum tekrar başladı daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum😔😪 var mı 1. Trimesterde olan benim gibi zor geçen🥺
Mevaninannesiii Deletedmom_7 3 daha beter bence. Yuruyememe kasik ağrılar bel ağrısı mide boğaz yanması uyuyamama 😏
Deryy Deletedmom_7 ay benmde öyle geçti baş dönmesi mide bulantısı yanma kusamama bel ağrısı çekiodum dr erken ama fln diodu oda böbrek taşı çıktı 22.haftaya giriorum mide yanması yani reflü kaldı o gidemedi dün acı su gele gele yattım iştahım açık maşllah bu kdr şeye rağmen 5.ay bitti işte 9 kilo almışım yemeyi kesmem lazm 😅
1Cicekanne Deletedmom_7 canım ben 2. Trimesterdyım hala et tavuk yiyemiyorum evdeki aklına gelem her koku mahvediyor beni soğansız sarımsak yemekler yapıyorum hala tat koku hassasiyeti geçmedi üstüne kaşıntılar başladı belim kopacak gibi kalçalarım bir ağrıyor sorma. Yürüyemiyorum. Nefes nefese kalmam ayrı . Velhasıl bazı gebelikler güzel geçiyormuş ben göremedim daha ama bebem için feda olsun herşey. Sabrın sonu selamettir. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları zor evet ama ayrı güzel. Sebebi güzel sebebi bebeklerimiz kurban olurum verene 😁
Deletedmom_7 Mevaninannesiii mide yanması birincide de var yazmayı unutmuşum🥺 Sanırım doğurana kadar böyle 🥴
Mefat Birinci trimester çok zordu gerçekten bulantı koku hassasiyeti 4.aya kadar devam etti hayattan sogumustum. Şimdi 3.trimester dayım artık gücüm mu bitti yoksa birinciyi unuttum mu naptim daha zor geliyor gerçekten.