Mavi_- Merhaba kızlar ilk defa bugün bu kadar uzun süreli ağrım oluyor belden başlayan ve adet sancısı gibi doğum başlangıcı falan değildir demi ya geliyo gidiyo 10 dk sonra geri başlıyo ama dayanılmayacak bi ağrı değil
Esrainciii Mavi_- 39+2 benimde bi kaç gündür ara ara gelen sırt ağrısı bazen karnın altında bi baskı bu gün de her an adet olacakmışım gibi ağrı kuşku karışık bişey var sebebi ne anlamadım ha bi de üşüme geliyor 😔
Ezram2121 Mavi_- aynisini yaşiyorum bende perşembe günü nts ye bağlandım sancım yok ama eve gelince sancım oluyor bilmiyom ki
elifinilki27 Mavi_- Ben 30+4 haftalık hamileyim birden bire bi sancı girmeye başladı ve 1 saat içinde 7den fazla akıntı gibi ama daha çok su gibi birşey geliyo korkuyorum
Mavi_- Esrainciii off neden acaba ya doktor dün yumuşama var rahimde dedi dün hiç bişeyim yoktu bugün başladı doğurmakta istemiyorum iki güne kadar çünkü tüm işim duruyor cenazemiz vardı hiç bi hazırlık yapamadım 🤦♀️
Esrainciii Mavi_- bende genelde yanlız yaşıyorum eşim askeri personel yanımda kimse yok bir bulaşık bile olsa yıkıyorum sürekli evi toparlıyom ama kesin hazırlıksız yakalanıcam 😂😂
Jale09 Ben de post açacaktım da buraya yazayım. 31+5 iz. İnanılmaz kasık ağrım var şu an hani doğum sancısını biliyorum. Aralıklı gelmiyor hep bir ağrı var