Ece003 Nişan nasıl bir şey acil tarif eder misiniz çok az peçeteye silince kan geldi ama devamı yok ve ağrımda yok acile gidiyorum şimdi ama endişeliyim doktorum izinde çarşamba günü doğumum olucaktı normalde
Ece003 Ece003 sümüksü yapıda akıntım hep var ama yeşil renkte bunun için fitilde kullanıyordum bu gün ilk defa kan geldi
Dilhunizade Ece003 Benim nisanım geldiğinde nasil tarif etsem bilmiyorum ama yapıştırıcının topak hali gibi kalın kivamliydi ve bir kac saat sonrasında kanlı akıntılarım olmustu oyle dogumum başlamıştı
Mucizebebellerim_ Ece003 benim 1 damla normal kan gibi gelmişti gecesi sancılarım başlamıştı canım nışan olabilir büyük ihtimalle
Morprenses Ece003 canım o nişan veya nişanın habericisi 3 gün önce aynı şikayetlerim vardı dün ve bugün kanlı olarak geldi geceden beri sancım vardı açılmam olmadı bugün sezeryana alındım
Dilhunizade Ece003 normal zäten az az oluyor benim cok daha azdı akintimda ince -kalin çizgi şeklinde gelmeye devam etmisti bir süre
Ece003 Deryy 😄38. Haftadayım şuan ama sümüksü yapıda değil 🥲 zaten çarşamba doğum var planlı sezeryan
Bebiscann Ece003 illaki sümüksü olacak diye bişey yok benim kızımda bildiğin kan geldi doktorum nişan dedi
Ece003 Mucizebebellerim_ ay nolur olmasın doktorum uludağda kayakta en sevmediğim doktor bu hafta sezeryan yapıyormuş 😂
Busra2013 Ece003 ınsallah nısandır kotu bısı olmasında gıttınmı doktora ne dedı kız ınsallah normal dogar😂
Ece003 Busra2013 nişan geldikten 1 hafta içinde doğum oluyormuş 😄hemen olanda var 1 haftayı bulanda var dedi hemşire
Ece003 Busra2013 açık pembeydi çok az geldi zaten az önce böyle bir doğum hikayesi okudum dur bulursam senide etiketleyim belki akşama doğururum belkide verilen tarihte 😄
Ece003 Busra2013 bir yerden istiyorum bir yerden istemiyorum doktorum ta çarşamba günü gelicek ve hafta sonu diye doktor yok hastenede sevmediğim bir doktor var kadınla resmen kavgalıyız😄