Milam_34 Kızımın ismi rüya olucak yanına isim bir koysam bir koymasam kararsızım rüya liya rüya lina elvin rüya veya fikri olan olumlu olumsuz yazarsa sevinirim
meltemkumsal16 Milam_34 bencede tek başına guzel bende kumsal isminde kararsızım ya bazen çok güzel geliyor bazen acaba anlamsız mi diyorum
Milam_34 my116 çok teşekkür ederim anlamsız diyen de oldu ama eşim çok sevdi sıradan isim okurken dedi dur çok hoşuma gitti deyince 🤗 Düs hayal umut demek anlami
Milam_34 meltemkumsal16 kumsal güzel isim anlamsız anlamlıdan ziyade sevmek önemli artik birde çok olumsuz bir anlam taşımıyor olması olumsuz bir anlami yok söylenişi hoş bence
Ezozo Lütfen tek:) 2.düşündüğünüz isimler bence hiç güzel değil ya en azından benim çevrem saçma buluyor alin,lina,liya vesaire
dmrcmsy Bence bizim dediğimiz değil kendi istediğin seslenmekten hoşlandığın isimleri seçmelisin 😇bende birçok isim listeledim çift isim seslenirken hoşuma gitti ve dışarının tepkisi elbette oldu .😅sonuç ben kızıma seslenirken o tepki verdi babası sevdi isimlere ortak karar verdik 😇 siz hoşlandıktan sonra gerisini düşünmeyin😇
meltemkumsal16 dmrcmsy ben kararsız kaldim o yuzden sormak istedim emin olamıyorum bir yanım sevdi ama diğer yanım acaba mi diyor kesinleştiremiyorum kendim de emin olsam kimseye sormam ama değilim 😊