Aysegl Semakacan kullanıyorum Kim Kardashıan korsesi denilenden almıştım hepsiburada’dan. Ama gitmedi hala, sanırım spor yapmak gerekiyo mekik falan, fakat benim hiç fırsatım olmadı bebeğimden dolayı
znurstnKaraca Semakacan normal Doğum yaptım geçen hafta Doğumdan sonra 7 aylık hamile gibi olmuştum biraz inmişti 😊
didemm Sevdaaa benimde sivri karnim fuze gibi masallah ilkinde de simdi de benden onde gidiyo 😄 dedigin gibi bir haftaya iniyo allahtan ☺️😍
Gkvb Semakacan aynen indi hemşirenin biri bana sen napiyon burda dedi pardon ne dediniz anlamadım dedim ben burda doğum yaptım yürüyorum dedim bana pardon ben hasta yakını sandım hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun dedi 😃
Ebrar34 Semakacan 25 gün oldu hala kullanıyorum ama hasta bezi kötü yaptı beni ben normal atlet kesip kullanıyorum 🤗😂
Semakacan Ebrar34 neden kötü yaptı ki canım bende onu düşünüyorum dikişler olcak nasıl kullancaz diye
Gkvb Semakacan 6 kilo almıştım inşallah ben gibi olursunuz şuan 3. ye hamileyim millet sen nasıl hamlesin diyor 1 ve 2 de nasıl hamileysem öyle hamile yim diyorum 😀😃😃
Ebrar34 Semakacan dikişler açısından değil ilk gün rahat ama sonrasında pişik gibi acayip terletti rahatsız oldum hava almıyor ben çok kullanamadım benim içte 4 dışta 4 dikişim var
Semakacan Ebrar34 doğru rahatsız eder illaki zaten o psikolojiyle herşey rahatsız eder 😄 dikişler nasıl oluyor ya ondan çok korkuyorum da
Semakacan Gkvb valla ben 13 kilo aldım canım ama hepsi karnımda başka yerimde bişey yok şükür 😂 ama beni gören de o kadar aldığıma inanmıyor şişmemişsin diyor
Ebrar34 Semakacan içtekini göremiyorsun ama dıştaki gözüküyor bağırsakta ipmiş bunlar kendiliğinden çürüyüp veya eriyip dökülüyor benim 4 tane var dışta karşılıklı atılmış son 3 tane falan kaldı tekli olarak yani nasıl atıldığında bağlı bazıları önemsemiyor düz Bi kesi atılmış bana şükür dikiş atınca orda izi gözüküyor
Ebrar34 Semakacan dikiş atılırken iğne yapılıyor hissetmiyorsun korkma 🤗 zaten yanı alında bebeğin duruyor ona bakmaktan dikiş flan umurunda olmuyor zaten hissetmiyorsun