Kasev Kızlar cinsiyeti öğrenmeden önce erkek olursa eşim kız olursa adını ben koyucam diye anlaşmıştık eşimle şimdi oğlumuz oluyor. Kayınbabamın adı ismail. Eşimde anlamından dolayı baran istiyor. Sizce ismail baran nasıl merak ediyorum fikirlerinizi
eylulummmm @Kasev İsmail kesin olcak sanırım onun yanina daha uyumlu biseuler olabilir farklı olmuş biraz ama siz bilirsiniz tabiki
Armess_loya İsmoşun ismini koymasa olmuyormu ila koyucak mı😬🌸 Baran güzel, İsmaili kulağına okursunlar kimliğine de baran yazsınlar ohh mis gibi çözüm😬🌸💓💓💓
Ysgl26 Kasev niye sizin babanız yok mu? Anlamıyorum şu erkeklerdeki anamın adı babamın adı hastalığını. Sadece baran koyun
Lucy Kasev Muhtemelen ilk ismi söylerler okulda. Oğlumun da iki ismi var. Çok severek koyduk ama ilk ismi kullanıyoruz hep.
Canankanat18 Kasev benimde eşim tutturdu annesinin adını koymayı ama neyse ki ikna ettim efnan olucak kızımın adı
Kasev Canankanat18 bende girdim ikna çabasına ama ilkini o koymak istedi sonrakini sen ne istiyosan koy dedi kırmak istemedim
Kasev Ysgl26 ben kendi babamın anamın adını da koymak istemem ama nasıl vazgeçirebilirim bilmiyorum ki sanırım geçmez de
meltemkumsal16 Kasev ikisi de ağır isim gibi bence 1 tanesi de ilerde hoşuna gidicek bir isim olsun baran da tek güzel bizde erkek olsa Hüseyin çınar koycaktik Hüseyin babasının ismi eşinin çınar da ortak karar verdik ilk isimde esin koymuş diğerinde beraber karar verin bence ⚘
meltemkumsal16 Kasev hmm kiz ismini de bana bıraktı esim ama ben genede soruyorum belki ikna edebilir siniz çınar ismine ortak karar vermiştik İsmail zaten kabul ettiğiniz büyük bir şey benim icinde Hüseyin öyleydi 😊kızımız olucak bana kaldı isim 🧚♀️