Pemberuya 1lalis_ kuzum ben alttan koydum ama sadece şiddetli sancım çoktu o da kesti şükür 4 gün falan koydum istersen Dr a bir danış onaylarsa sende koyarsın hani iyi gelir diye diyorm canm
Xxz 1lalis_ benimde aynı haftada resmen bir hafta sürdü kanama baktım progestan içmekle işe yaramıyor burdan öğrendim aynı ilacı alıp vajinamdan içeriye ittirdim. Korka korka yaptım acaba doğru mu yaptım diye birde baktım ki onu yapar yapmaz beyaz qkinti oldu bir sonraki i içtim sonraki öğünü ikinci kez vajinadan attım tamamen kesildi. Şimdi 3 aylık olduk çok şükür canım. Bence dene
Deletedmom622772 1lalis_ hemen kesilmeyebilit sabırlı olun benim 6’dan 8’e kadar sürdü 9. Hafta tam kesilmisti herkesin ki 1-2 günde kesilmiyor
Deletedmom622772 1lalis_ kanın ya da kahverengi lekenin hicbir farkı yok. Ben süreci 3 cok iyi dr ile geçirdim 3’ü de kanamanın rengi önemsizdir ufak pembe leke ile kırmızo kanamayı aymı ciddiyetle ele alıyoruz hepsi progestan kullanımı gerektirir dediler. Önemli olan ultrasonda kanama alanının kücülüp büyüdügünün takibinin yapılması o da genelde istirahat ve progestan ile zamanla kücülerek yok oluyor. Çok sayıda gebe bu süreci yaşıyor . Nadiren doğuma kadar sürebiliyor yengemde mesela öyleydi 9 ay kanamaları oldu ara ara ama bebisin saglıgında bir problem olmadı sağlıkla dogdu. Stresten uzak durup dinlenin ilacınızı ister vajinadan fitil atın ister agızdan alın ancak aksatmayın birkac haftaya azalarak bitecektir İnsallah
Ndnz Fnen canım merhaba bende gitil olarak kullanıyorm ama içeree kanamam var ağızdan mı almak gerek içerdeki kanamaya
Fnen Ndnz yok illa ağızdan almanıza gerek yok, ben ilk başta fitil olarak kullanmıştım fakat kovid olduktan sonra fitil erimeyince ağızdan aldım. Doktorum etkilerinin aynı olduğunu söylemişti. Ama ağızdan almak beni çok halsizleştirmişt
1234momsss 1lalis_ bu ilaç düşüşü engellemiyor sadece önlem amaçlı veriyorum dedi ama progestandan sonra çok azaldı lekelenmem suan kesildi inşallah bidaha olmaz
Minigin_annesi0 1lalis_ benimde 4.-8. haftalar arası kanamam vardı progestan kullandım ağızdan aldım ben kesmedi ama 8. Haftamda kendiliğinden kesildi.
Mucizemi_beklerkennnn 1lalis_ canim bn dusugumn brini knamam oldgu halde kesmedi ne igne ne progestan. Bundada knama alanm wardi ama cok skur bunda fayda etti bebeklerm sagliklydi sadece knma alani oluyordu. Hmen fyda etmyo bide dikkat edin 6 hftaliktan 12 hftaliga kdar kullndim cok az khwrengi lekelenmem dewam ediyo yani. Insallah faydasi okur yat surekli