Meri3220 Ozgamzeoz yok yumurta kalitesini arttırdığı için adetin 2.günü başlaman gerek 12.günde yiyip bir daha yemeyeceksin zaten verilen ölçü tam yetiyor araştır istersen bi
Kraa195 Yasemin__ kullanma bence canım. Ben kullandım kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik ti. Doktor cok kızdı. Ondan 3 ay sonra kendiliğinden kaldım
Mls1221 Yasemin__ 10 gün boyunca sabah aç karınla kullandım adetim biraz uzun sürdü 11 gün falan ama yıkandığım gibi gebe kaldım
Yasemin__ Mls1221 beş gün sürüyo adetim o süre boyunca kullanırım sonrasında kullanmam artık çünkü ne olacağını bilemeyiz kimine yariyo kimine değil. Birazda nasip işi
Yasemin__ Smyeclk bilemedim canım ya denemicem galiba korktum ya bişey olursa diye araştırayım birkaç yerden de öyle yaparım.
Meri3220 Mervesya yaa Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah tez zamanda da 2.yi nasip etsin benimde oğlum olacak az kaldı Allahın izniyle 🤗
Ada9y Seross10 bende dün gece başladım inşAllah tutar, gece sabah içicem yine bugün ondan sonra sahur iftar. Yapıcam. 1 kere içmeyle bile idrar yanmam vardı sabah acısız yaptım afedersin
Ada9y Seross10 Canım benim adetim bitti 3 üncü günüm soğan küründe beyaz aşırı akıntım geldi acaba soğan suyundan mı kaynaklanıyor. Yumurtalarım geliştiğinde çatlama evresine geldiğinde akıntım oluyordu genelde