Mucizebeklerkennn Kızlar ovulasyon testim ne tam olarak yumurtlama görüyorum ne de silik çıkıyor. Bugün dongumun 30.gunu şu ana kadar ikinci çizgi hiç kopkoyu çıkmadı sürekli koyu silik çıkıyor pco yok bütün testlerini yaptırdım
Htcnal Mucizebeklerkennn her gun ortalama olarak ayni saatte ve en az iki saat onceden sivi alimini keserek mi yaptiniz?
Gulcingezer Mucizebeklerkennn ayni saatlerde ve 2 saat sivi almamis sekilde yapmaya ozen goster bazi aylar yumurtlama hic gorulemeyebilir endiselenme sagliklj beslen yumurtayi buyutup olgunlastiracak seyler tuket
Htcnal Mucizebeklerkennn Mucizebeklerkennn Her ay yumurtlama olmayabiliyor, ben de ilk denedigimde t hep silikti,ikinci denememde gordum ama.Belki sizin de oyledir,hamile olma ihtimaliniz yoksa eger😌
Htcnal Mucizebeklerkennn ben simdi baktim da gorselinize,ayin 6si ve 7si yumurtlamissiniz,8inde de catlama olmus gibi.O gunleri degerlendirdiyseniz hamile olma ihtimaliniz yuksek benim gordugum kadariyla.Insallah gonlunuzce olur.
Gulcingezer Mucizebb artik testler kiyulasmaya basladiginda bir gun arayla degerlendirmeyi surdur ara verme catlamadan onceki vucudunda olan apermler daha cabuk doller yumurtayi cift cozgi ve cstlamalari bos gecme
Mucizebb Gulcingezer Bu GN adetin ilk günunu de sayarsak 10 .günüm ve karın ağrım başladı özelikle sol kısımda sırtıma vuruyor acba yumurtalarını gelişiyor. Dünden beri de havuç yiyorum günde 2 tane acba havuç icn erken mi
Gulcingezer Mucizebb genelde gelisimi icin incir ye o cok faydali yumurtlaman da bir hafta icinde gerceklesir muhtemelen havuc catlamasi icin yenir genelde
Mucizebb Gulcingezer Aksam bal süt muz karışımı yptim içtim sbah başladı karın ağrım ve aşırı derecede beyaz kremsi akıntı