Didemesut Kızlar gebe olduğumu yeni öğrendim. Doktor hiç bir sebep yokken şak diye vajinadan baktı bebeğe. Karnımdan bakmadı. Bende tedirgin oldum . Sizede oldu mu yaşadınız mı böyle bir şey
Civcivinannesiii Didemesut niye tedirgin oldunuzki bi zarari yok Kese ve kalp vajinal daha net görünüyo
12mommy Didemesut yeniyken cok normal ben ilk bir ay iki uç kere hatta daha sonralardan acile gittimde bazı şikayetlerden dolayı hep alttan bakıldım bebek icin tehlikeli bir durum degil hic korkma
LawyerEce Didemesut Normal bir şey. Bazen küçük bebekler tam anlaşılmadığı için bakabilirler, kalp atışı sesinide vajinal ultrasondan bakabilirler. Bebeğe zararı dokunmaz.
Didemesut Civcivinannesiii etraftaki insanlar düşük tehlikesi varsa bakar diye gelişi güzel laflar ettiği için insan acaba mı ki bebeğime bir şey olur mu diye korkuyor malesef
Ysgl26 Kan sonucunuz düşük çıktıysa ilk zamanlar karından kese görünmeyebiliyo. O yüzden alttan bakmıştır. Kaç haftalıkmış bebiş
Zeynepppp23 Didemesut tedirgin olacak bisey yok ilk başta küçük olduğu için benimde karnımdan göremeyip vajinadan bakmıştı sonra karından devam etti zaten ama vajinadan bakmadan önce size sorup onay alması lâzımdı yani alttan muayenede hastaya sormadan yapmıyorlar
Mimii94 Benm de 4haftalıkken karından gördü 5haftalıkken göremedi vajinal baktı. Gayet normal küçüktür diye
Afro-dit Didemesut tüp bebek yaptıranlar ve Rahimi ters olanlara doktorlar hep vajinal bakıyor canım korkma hiç bir şey olmaz
Ysgl26 Didemesut geç döllenme olmuştur o zaman normal. 4 haftalık bebeğin karından görünmemesi normal o zaman. Korkmayın.. sağlıkla gelsin bebişiniz
Civcivinannesiii Didemesut etraftakiler hep.konusur 9 ay boyunca daha neler duyacaksiniz allah bilir. Ama dedigim gibi hersey vajinadan daha net gozüküyo kötu bisey olsaydi dr soylerdi
ozomom Didemesut 7.haftada gitmiştim ilk kontrolüme kese göründü ama bebek görünmedi vajinal ultrasonla bakalım dedi doktor, öyle görebildik bebeği göremeyince genelde vajinal ultrasonla bakıyorlar 🌺
nonparisienne Benim doktorum kalp atışı görene kadar vajinal baktı sonra karına geçti gayet normal hiç bi zararı yok
Gul1998___ Didemesut banada oyle bakilmisdi ilk hafdalarda cunki karindan gorunmedi hicbir zararj yok korkma💜