Misssitare Kızlar 1. Sınıf öğretmeniyim uzun süre eğilmek zorunda kalıyorum okuma yazma kontrolleri için ya da çömeldiğim bile çok oluyor. 8 haftalık hamileyim bunlar benim için sakıncalı mı?
Zeynep0806 Misssitare karnınıza darbe almamaya özen gösterin hocam eğilmek yada çömelmek zarar vermez içiniz rahat olsun 🙏🏻
Eda3 Misssitare bu haftalardan itibaren dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum herhangi bir düşük riskiniz yoksa eğer çok aşırı belinizi vs zorlamadığınız sürece bir şey olmaz inşallah bence öğrencileri masanıza çağırıp kontrollerini yapsanız yine de daha iyi olur sizin için ileriki dönemde zorlanırsınız eğilip kalkarken benim çok ağrım oluyordu yani eğilip kalktıkça 🌸 🌸
LawyerEce Misssitare Çok ani hareketler yapma eğilme sorun yaratmaz ama aniden haraket yapman canını yakabilir bazı durumlarda ve çok ağır kaldırma.
Ozlemdrn Bende ayni 8 haftalik ev hanimiyim ama evi temizleme raftan bsy alma gibi şeyler dikkat ediyorum çok eğilmeyin bence topuklu giymeyin çok ayakta kalmamaya dikkat edin ben biraz bsy yapsam hemen belim ağrıyor 🙄