moom222 Banuc 14+4 deyim arada ağrır arada ağrımaz dolgun uçları dolmuş ama arada sanki sönmüş GB geliyor 😅😅
Leylasiva21 Banuc Daha yolun çok basindasin 26+5 göğüslerime bakmak istemiyorum 😊 agri sızı bı yana uclari kahverengi çok şişkin ne bilim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mor_papatya_ Banuc Doğumdan yani emzirmeyi bıraktıktan sonra malesef eski haline dönüyorlar hamileyken sütyen olmazken şimdi anca doluyo 😬😂😂😂
Zeynepppp23 Leylasiva21 aynı durumdayız benimde bir değişik oldu 18 haftalik gebeyim uçları kocaman oldu siyahlaşti karnımdan çok gogusum büyüdü ve çatladı eski halimden eser yok şimdi 🤦♀️🤦♀️
Mor_papatya_ Merveofs Keşke ama malesef bebis sütü bıraktıktan sonra eski haline dönüyo en kötüsü sarkyorlar🥺😬şuan toprak atıp gömesim var o derce😂😂😂😂
Demirssmomm Banuc 25.haftadayım, 3 beden büyüdüler.. 20.haftama kadar mükemmel bir ağrı ve yanma hissediyordum, şimdi ağrılar gitti, yanmayı hala arada hissediyorum.. yolumuz daha uzun bakalım neler olcak
Merveofs GamzeDs benim de o haftalarda aşırı ağrı vardı dayanılmazdı ama geçti ağrıları şimdi biraz sabır 🤷🏻♀️
Mor_papatya_ Merveofs 😅😅😅Neden olmasın Hürrem Sultan her sene gebe kaliyo ya bizde öyle edelim en iyisi dnsvahsb
GamzeDs Merveofs inşallah canım sütyen takmıyorum biraz rahat ama bu sefer sarkar diye korkuyorum takıyorum acıyor.
gulsonmez27 Kızlar benim göğüslerim aynı bekarlık zamanı gibi.Hiç büyümedi aksine içine döndü🤣🤣bilmiyorum neden büyümedi doğuma da 1 haftam var.Tek sorunum gece göğüs bölgem aşırı terliyor demekki damarlaşma var ama neden dışarıya yansıtmıyor.Göbek kocaman memeler küçücük
Kelebekk-0307 gulsonmez27 benimde sizin gibi 🙂 ben bu şekilde nasıl emzirecegim onu düşünüyorum o kadar küçük ki goguslerim yok gibi bir şey renk değişimi filan da olmadı pek ilk zamanlar hafif bir dolgunluk olmuştu o da gitti az bir zaman kaldı ama yok değişim filan 😔
Elif5561 Banuc çatlak patlak yusyuvarlak😂 hamile kalmadan önce 75 beden olan göğüslerim şuan 90 beden çatlağım çok fazla, küçük göğüsler çok çatlıyormuş doğumdan sonra böyle bu bedende kalsın çatlağa razıyım🤣