isimsizhesap samsun22- 20 haftadan sonra dikkat edin bence 😂 şimdi bebeğin aldığı gıdım gıdım bi 6 aylık olsun o zaman bol bol muz süt kuru yemişe yapışın 😂❤️
6154mom Serapa Allah nasip ederse 10. Haftaya gireceğim, 1,5 kilo verdim. 2 hafta kadardır sabit. Akşamları atıştırma tarzı pek bir şey yiyemiyorum. 2 öğün dolu dolu yiyince yeterli oluyor.
Rjn21 NBA Aynıyız sizinle, doğuma kadar kaç kg daha alırız bi fikriniz var mı ya sa doktor bir şey diyo mu 😀
NBA Rjn21 doktor bişey demedi de hemşire 2 kilo belki alırsın dedi 😬 ilk gebeliğimde 6 kilo almıştım ama doğumdan çıkınca 3 kilom eksikti zayıflamıştım bunda kaç kilo gider doğum sonrası bilmiyorum 🤭
Melikefe Beyza_18 ben gastrit bypassliyim az yiyorum ama sık yiyorum bide sizlere göre bağırsak emilimim çok yüksek bebek baya önde gidiyor hepsini o alıyor
yas37 Beyza_18 Hamileliğin başından beri tatlı yemedim daha doğrusu yiyemedim midem almadı. Bol su içtim ki zaten susuyor insan baya bir. Muhtemelen tatlı yememekten dolayı oldu. Ekstra birşey yapmadım onun dışında. Bünye ile de alakalı olabilir. Annem de almamış.
Mucizex 7+4 ikiz gebeyim sürekli kusuyorum bişey yiyip içemiyorum serumla yaşıyorum 4kilo verdm🤦🏻♀️😭