Gzm23 gamzosgamzos canım karın sertleşmesi oluyor mu sende bende oluyor 31+5 "normal mi diye merak ettim
gamzosgamzos Gzm23 karın sertleşmesi derken bebek toplanıyor gibimi canım eğer öyle oluyorsa malesef oluyordu düzenli kasılmalarım varmış ilaç kullanıyorum
Elif5561 Serapa 26. Hafta 11 kilo ama şikayetçi değilim düğün stresinden çok kilo vermiştim kilo almam iyi oldu 😅
star3star Hatice-31 yaa ne güzel maşallah diyim nazar değmesin🧿bendr ikizlere hamileyim neler yaptınız bu süreçte.kilo bünyeyle alakalı tabiki ama yinede insan tavsiyeler almak istiyo bu süreçte
Rjn21 NBA Aynıyız sizinle, doğuma kadar kaç kg daha alırız bi fikriniz var mı ya sa doktor bir şey diyo mu 😀
hilalsahin35 iremkrkurt Valla ben degil 15 sanki 35 kilo almışım gibi hissediyorum oturdugum yerden kalkamiyorum gece yatakta dönerken eşim napiyosun deprem oldu sandım diyor 😂😂😂
iremkrkurt hilalsahin35 Bende öyleyim gün içerisinde hareket halinde olduğum için yine çok etkilenmiyorum da yatağa girince her şey çok kötü oluyor 🤭 Sağa sola dönmek eziyet gibi yanlarımı hissetmiyorum artık 😅