temmuzannesi01 Sibel1991 Ay ne güzel canım maşAllah keşke bende doğuma kadar 7 8 tek alırım 20 haftalık olduk 2 kiloya yakın almışım
melisakumdere 11 haftalığım 2kilo aldım bile. Ama hiç kusmam olmadı hep açım ve yiyorum kısıtlamadan ona rağmen iyiyim galiba🤭 yinede acil frenlemek lazım +30 kiloyla doğuma gidenlerden olmak istemiyorum 😭
ayse-huseyin16 Ipekkarakus0 ben hiç dikkat etmedim ya daha doğrusu 62 ile hamile kaldım ilk üç ay 58 e düştüm şu an 64 üm bu şekilde 2 kg aldım ama asla sağım solum çıkmadı aksine eski Halime göre yüzüm küçücük duruyor 🤷🏻♀️
Rjn21 NBA Son bi ay çok kilo alınıyo diyorlar ya merak ediyorum kaç daha alırım kaçla giderim doğuma diye 🤷🏼♀️
Kubra-elada91 16 kilo aldım 31.haftamdayım bu kilo almayanlar nasıl basardı anlamadım bi insan süreklimi yemek ister yaa yok böle bişii kızlarrr
Burcu1988 Serapa 17 hafta hiç almadım ilk zamanlar mide bulantısından verdiklerimi geri alabildim oda tam değil hala hamile kaldığım kiloya gelemedim 😅
temmuzannesi01 Serapa 20 haftamdayım 2 kilo aldım umarım 20 haftaya 2 daha alırım ve kapatırım 😄 imkansız biliyorum son aylarda alınıyor ama 7 8 kiloyla kapatmak istiyorum