Smallsquirrel Goncagulozer sanki kilo alamadığım için bebeği besleyemiyor gibi hissediyorum ama kilosu haftası falan hep iyi gidiyor çok şükür
Mommyandbaby Serapa 17. Haftamdayim 3 lilo aldım. Kızlar kiloya çok takilmayin. Dogumla beraber çoğu veriliyormus zaten
Kubice Ipekkarakus0 maşallah bizimde öyle önden gidiyor ama ben 15 kilo aldım malesef .bebeği öğrenince sigarayı bıraktım birden bırakmakta işte böyle zararları oldu inşallah sıkıntı olmaz
Melikefe Beyza_18 ben gastrit bypassliyim az yiyorum ama sık yiyorum bide sizlere göre bağırsak emilimim çok yüksek bebek baya önde gidiyor hepsini o alıyor
Ipekkarakus0 Kubice eğer hamur işi tuz tüketiyorsanız onlar bu dönemde cok kilo yapıyormuş ben tüketmiyorum hiçbir şekilde
Laydlittlemouse Bsra-tasan06 beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Ediyorsanız ne yapıyorsunuz acaba paylaşır mısınız? :)
Aynur6152 Ipekkarakus0 keşke hamur işinden vazgebilsem en çok canımın çektiği şeyler hep hamur işleri bunu kesmem lazım tamamen daha fazla kilo almamak için haklısınız