2cucukanasi Serapa 34.hafta önce 5kilo verdim sonra 8 kilo aldım oğlumda 22 kilo alıp doğuma giderek rekor kırmıştım 😂
Ipekkarakus0 Serapa 20+3 çok şükür daha 1 kilo bile almadım ama bundan sonra nasıl olur bilemiyorum inşallah çok almam 🙈
Gamze_akgunn 2cucukanasi 25 haftalık hamileyim 6 kılo verdım 3 kılo aldım . Sizin sonraki kilolar kacıncı haftada geldi
Yildizsrtl eylulummmm aman dikkat çok erkn başlamışsnız kilo almaya doğuma kadar çok alırsanız doğm da zorlşır :(
Deren95 Yasemiinny peki göbeğiniz çıktı mı yani belirgin yuvarlak dişari 🤰🏻.Bende hiç çıkmadı. Bakıyorum tik tok benle aynı kocaman göbekler yuvarlak 🤷🏻♀️
_anne_kuzusuu00 Acaba yemenize dikkat mi ediyorsunuz bizim 5. Ci haftamız ben sürekli acıkıyorum karnım gurulduyor bizde mi sıkıntı var bilemedim ben 2 kg almısım 🤦♀️🤦♀️
Cotanakk _anne_kuzusuu00 aman kendinizi tutun yemeyin şuan bulunduğunuz dönemde yediklerinizin bebeğe pek faydası yok ilk üç ay bebek depolardan beslenirmiş size tavsiyem ilk üç ay olabildiğince az kilo alın ilerleyen dönemde zaten her türlü kilo alınıyor 🥲
Meryy69 _anne_kuzusuu00 yanlız değilsin canım 11. Haftadayız hamileliğim in en başından beri sürekli yiyorum ve bu zamana kadar 5 kg aldım
Bahar1508 _anne_kuzusuu00 yok bazılarında iştah artıyor bazılarında ile iştahsızlık oluyor 😂 ben 6 kilo vermiştim ilk aylar
eyuphaneylul1422 _anne_kuzusuu00 benım 10. Haftam aynı kılodayım aslında alırdım da mıgdem bulandıgı ıcın bırsey yıyemıyorum
Gorkemm Ipekkarakus0 bende 19 haftaya kadar hiç almadım sonra ipin ucu nerde nasıl kaçtı hiç bilmiyorum 😂😂
Uri Ipekkarakus0 Korkutmak gibi olmasında 20 den sonra geliyor kilolar 20 kadqr 3 kilo almışdım şimdi 33+1 14 kilo aldım🥲
_anne_kuzusuu00 Cotanakk ilk hamilelik sürekli birseyler yiyesim geliyo sanki bebek istiyo gibi geliyo kendimi frenleyim artık yoksa sonu iyiyiye gitmiycek
samsun22- Cotanakk yaa bnde 7 haftalık gebeyim varya sırf bebeğe yarasın diye sürekli bi süt kuruyemiş vb yeyip dryorm o zaman 3 ay çocuk kendi haline taklyo orda😆
kizlarimm-06 -Fatma ben de 31+6 haftalığım ve 15 kilo aldım ilk kızımda da 22 kiloyla 40 haftalık doğuma girmiştim :))))))
Asel2520 Serapa 2. Hamileliğim ikiz gebelik 19+1 5 kilo aldım 😊 ilk hamileliğimde 35 kilo ile rekor kırarak bunda dikkat ediyorum biraz
Visneliturta Asel2520 nasıl dikkat ediyorsunuz bende 6 haftalık hamilemileyim çok kilo almaktan korkuyorum
suyesili Gorkemm valla benim durum da aynı böyle ama buldum sıkıntıyı tatlıyı çok seven ben 18-19. Haftaya kadar tiksindim yiyemedim sonra bı geçti tam geçti tatlı yeme isteğim arttı bı anda kilo alimim arttı 😭🤣🙈