yyagmurrsenn 0611__ asla etmem, içeriği bebeklere uygun değil :) daha doğal kremler kullanın. Mustela, bübchen, bepanthol pişik tavsiyemdir
Gamze01- 0611__ bu postu şu an ben açacaktım merak ediyorum Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor mu ?
PrensesFiona Esraliiii var olan pişiği geçiriyor mu canım? Yoksa pişiği önlemek için mi sadece. Kızıma bepanthol kullanıyorum her yerini geçirdi ama bi tek bu özel bölgesinin dudak kısmındaki kabarcıkları geçirmedi. Sudocrem geçirir mi acaba?
Esraliiii PrensesFiona ben antıbıyıtık kullandm maalesef sütten geçti cicugunn poposu pancar gibi oldu hemen gecirdi Bepanthol falan ise yaramadi
Seyma_ck PrensesFiona sarı kantaron yağı öneririm yeğenim çok kötü oldu bir tek o işe yaradı pişiğini geçirmede.Sudocream bepanthol bunlar pisigi sadece önlüyor.Ben de bebiş için sarı kantaron yaptım evde onu kullanacam bir şey olursa.
PrensesFiona Esraliiii doğru canım bende antibiyotik kullandım sezeryan sonrası ondan oldu demek.Sağolasın bende bir deneyim geçirir İnşallah.
Seyma_ck 0611__ hem benim evde yaptığım hem aktardan aldığını kullandı ikisi de işe yaradı güvenilir bir aktar soruşturun sağa sola olmadı.